reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
A ja się zastanawiam czy pchać się do trójmiasta jak tam jest Heineken Opener Festiwal i jakiś zlot żaglowców? Czy ktoś mógłby mi ten pomysł ewentualnie z głowy wybić?

Efe jak sobie życzysz....:growl:
pojedz kochana gdzie indziej bo te tlumy cie zagniota, zadusza a juz napewno zirytuja;-) i nawet miejsca zeby sobie polezec na plazy nie znajdziesz:wściekła/y:
a tak a propo to mozna sie w tym morzu wykapac czy nie? albo inaczej jak myslicie czy ja bym mogla?:confused:

Aniso dzięki ale jakoś mi ochota nie przeszła. Jak nigdy mam ochotę cztery litery w wodzie pomoczyć.
Najwyżej do Karwi albo do Dębek pojedziemy. Bo Krynica i Stegna i tak są pewnie całe zaludnione.
Może uda mi się w końcu mojego zaciągnąć na zwiedzanie oddziału położniczego w Wejherowie?

Witam piątkowo!;-)
Mika ty mnie nie stresuj! Ja ciebie proszę. To pewnie przepowiadające skurcze. Macica sobie ćwiczy. Tak sobie powtarzaj i weź no-spe.
Ja po wczorajszym niewykąpaniu się w jeziorze namówiłam mojego do wyjazdu na cały dzień nad morze jutro. Tylko pogodę muszę sprawdzić. :cool2:
Rozumiem, że brak wieści od Aneczki to dobre wieści, że jeszcze w komplecie jest. Ufff...trzymam kciuki.
Noo Efe mam nadzieje że to tylko przepowiadające skurcze, wzięłam nospe i czekam :baffled::baffled::baffled::baffled:

Witam się i od razu uciekam, bo mam dziś terminarz zapchany...
Jak ja nie lubię jak mi nagle się terminarz zmienia :(

Teściowa miała być rano, będzie o 14, później do mamy, jeszcze L4 do pracy, pieczątkę załatwić do książeczki i w ogóle już mam dość jak pomyślę o tej bieganinie, a co chwilkę do listy coś dochodzi ;/, a miał być miły dzień spędzony na zakupkach z Mitemil :(.

Miłego dnia wam życzę :)

witam:-)
ja od poniedziałku pluskać się będę w jeziorku:-)
Efe lepiej zachacz o jakąś mniejszą miejscowość, będzie mniejszy tłum!
głowa mnie boli i jestem napuchnięta, odczuwam skurcze w okolicach łona jakby mnie tam ktoś czymś kłuł:wściekła/y:

chyba od wczoraj wpadłąm w dość głęboki dołek, płakałam i płakałam, poszłam spać o północy, sprzatałam, farbowałam włosy i zaprawiałam ogórki byle się nie kłaść do łóżka.
dziś ostatni dzien mam mojego Maciusia:-(smutno mi..

reklama
Do góry