Aneczka, trzymam kciuki by wszystko poszło po Twojej myslinie no urodzę niestety w ciągu następnych kilku dni szczególnie że jeśli chodzi o szyjkę to brak tylko pełnego rozwarcia bo już chyba na maksa skrócona a rozwarcie 1,5 palca mogło już się powiększyć więc ja jak na szpilkach w każdej chwili się nastawiam czop już chyba skończył wyłazić może juz go nie ma całkiem??nie znam się brzuszek nisko więc już oddycham normalnie nawet ciut schudłam jakieś 800 gram oby choć te dwa dni wytrzymać bo mąż musi w pracy byc ma wolne w piątek dopiero;p
reklama
basia1807
mama trzech skarbów
to wspolczujeU mnie od poniedziałku będzie remont (zabierają junkersy), byłam w administracji i g... wiedzą trzeba dzwonic do ekipy. Na pewno nie będzie gazui ciekawe jak długo wody.
MALINKA2109
Fanka BB :)
Majaam współczuje-kicha totalna oby szybko się uwinęli!!
A mój mały ma znowu czkawke w nocy też miał i wtedy się chyba denerwuje bo kręci się straszliwie!!!
A mój mały ma znowu czkawke w nocy też miał i wtedy się chyba denerwuje bo kręci się straszliwie!!!
basia1807
mama trzech skarbów
mi sie tak ciezko oddycha zev masakra
moj sie bal ze trzeba bedzi pogotowie wzywac.... kazdy odech to wysilek
zwlaszcza jak sie mala wypina pod zebra
moj sie bal ze trzeba bedzi pogotowie wzywac.... kazdy odech to wysilek
zwlaszcza jak sie mala wypina pod zebra
Aneczka ja również trzymam kciuki za Was dwie Wszytko będzie w porządku poczekajcie tylko na męża i tatę.
Co do remontu to dzisiaj mają nam przywieźć piec i rury i ogólnie wszystko do ogrzewania, jestem ciekawa jak oni to pownoszą do piwnicy jak tak leje. Normalnie nic nie można zaplanować w to lato
Co do remontu to dzisiaj mają nam przywieźć piec i rury i ogólnie wszystko do ogrzewania, jestem ciekawa jak oni to pownoszą do piwnicy jak tak leje. Normalnie nic nie można zaplanować w to lato
MALINKA2109
Fanka BB :)
No to masz fajnie bo mi się wydaje że mój maluszek w ogóle nie śpi tylko ciągle się wierci....Majaam współczuje
Malinka moja na min 4 czkawki dziennie, ale na szczęście spokojna jest wtedy
Czasem w nocy to juz spać nie moge i się denerwuje....
reklama
basia1807
mama trzech skarbów
kuchnia posprzatana, jeszcze reszta domu
ale robie pauzy bo za jeden raz nie da rady
oj marze o tej burzy,, chociaz wczoraj byla i bylo po niej jeszcze gorzej
ale robie pauzy bo za jeden raz nie da rady
oj marze o tej burzy,, chociaz wczoraj byla i bylo po niej jeszcze gorzej
Podziel się: