reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

nie no urodzę niestety w ciągu następnych kilku dni szczególnie że jeśli chodzi o szyjkę to brak tylko pełnego rozwarcia bo już chyba na maksa skrócona a rozwarcie 1,5 palca mogło już się powiększyć więc ja jak na szpilkach w każdej chwili się nastawiam czop już chyba skończył wyłazić może juz go nie ma całkiem??nie znam się brzuszek nisko więc już oddycham normalnie nawet ciut schudłam jakieś 800 gram oby choć te dwa dni wytrzymać bo mąż musi w pracy byc ma wolne w piątek dopiero;p
Aneczka, trzymam kciuki by wszystko poszło po Twojej mysli :tak:

reklama
U mnie od poniedziałku będzie remont (zabierają junkersy):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, byłam w administracji i g... wiedzą trzeba dzwonic do ekipy. Na pewno nie będzie gazu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i ciekawe jak długo wody:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Mimo wszystko oby jak najdłużej Aneczka w dwpaku.

Aneczka ja również trzymam kciuki za Was dwie :tak: Wszytko będzie w porządku poczekajcie tylko na męża i tatę.

Co do remontu to dzisiaj mają nam przywieźć piec i rury i ogólnie wszystko do ogrzewania, jestem ciekawa jak oni to pownoszą do piwnicy jak tak leje. Normalnie nic nie można zaplanować w to lato :wściekła/y:

Idę poleżeć na lewym boczku, bo to pomaga pozbyć się chociaż trochę opuchlizny.
Do miłego i daj Boże solidną oczyszczającą powietrze burzę nam wszystkim.

reklama
kuchnia posprzatana, jeszcze reszta domu:dry:
ale robie pauzy bo za jeden raz nie da rady:dry:
oj marze o tej burzy,, chociaz wczoraj byla i bylo po niej jeszcze gorzej:dry::dry::wściekła/y:

Do góry