reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

ja tez niedlugo sie zmywam:)
najmlodsza dzis konczy szkole i jedziemy do miasta posciel kupic malej do lozeczka:)
mika mowisz ze rozmiary ok? ja tu kupuje 38......nie wiem jaki to na polski jest musze sprawdzic w sklepie moze

juz chyba wiem:)
porozgladam sie i moze sobie zamowie niech mi siostra przywiezie:):):):)

dobra juz mnie nie ma pa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam laseczki!
Melduje, że nie padłam. Choć mało brakowało.:-(
Byłam rano na pobraniu krwi (pierwszy raz mi Hbs robią:confused:)
Odwiedziłam koleżanki w pracy i zaliczyłam lumpka (mała znowu ma różowe słodzizny). Ale kupiłam bluzkę dla siebie i t-shirt dla mojego słońca. Zostawiłam tylko 45zł:oo2: Normalnie sama sobie już zabraniam tam chodzić:angry:
Najfajniej było w Biedronce, bo mają klimę. Myślałam, że z niej nie wyjdę:cool2:
Po południu zabieram mojego nad jezioro. Nie ma bata! Ja dziś wsadzę dupkę do wody i nikt mnie nie powstrzyma!

Dobra...idę obiad robić. Ostatnio chce mi się ciągle puree z masełkiem, śmietaną i koperkiem. A ja przed ciążą nie mogłam mieć zielska na ziemniakach bo furii dostawałam a tu proszę czego organizm dla dzidziusia nie robi.

Ostatnia edycja:
witam sie z kawka i po obiadku:-D
kupilam dzisiaj przewijak... moja corka nie chciala ze sklepu wyjsc:dry:
jest gorsza ode mnie bo ja popatrze i ide a ona furia na caly sklep jak ma wyjsc:dry::-D
latala miedzy lozeczkami, wozkami wszystko chciala dla malej kupic:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry