reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Jade do pracy i z psem do fryzjera... Zostawie go i odbiore po 2 godz. bo na pewno nie wytrzymam w tym smrodzie jak go bedzie kapala. Nie wiem jak ten dzien przezyje. Postaram sie jak najmniej wychodzic z samochodu:baffled: Obiecalam ze zajade do babci. Chyba podjade pod blok i zadzwonie zeby zeszla pogadac do auta bo nie wyobrazam sobie znosic "babcinego zaduchu" mieszkania. Jak sie odezwe wieczorem to znaczy ze przezylam:-D

reklama
własnie wróciłam z Maluchami z placu zabaw, wytrzymałam godzine i myślałam ze do domu nie dojde, teraz siedze w gatkach z wiatrakiem u boku:-) zajadam czereśnie i chrupie marchewke, niebo błękitne:-)
położe dzieciaki spać to się przeniose na balkon i nogi sobie poopalam:-)

Dzień Dobry:-)
U mnie też słonko, ale fajnie...
A ja się wkurzyłam, bo wczoraj lekarz dopiero pozwolił mi do szkoły rodzenia chodzić. Dzwonie do szpitala, a tam mi mówią, że szkoła rodzenia przez wakacje zamknięta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Idę pod prysznic i głowę umyć ,bo za godzinę mąż z pracy wraca a ja jeszcze nie gotowa .Wpadne wieczorem zobaczyć co słychac .Miłego dnia brzuchatki i pozdrawiam:-):-):-)

reklama
no to niezla cena:)
szkoda ze ja nie wiem jak z tymi rozmiarami:( bo nigdy od nich stanikow nie mialam.....a chetnie bym sie obkupila.....siostra by mi przywiozla.....musze nad tym pomyslec..
ja parę razy kupowałam od nich i jestem zadowolona wymiary wypadają bez żadnych wachań nie miałam nigdy problemów ze za duże czy za małe :tak:

Do góry