reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
ja nie kupuje wcale, uzywam zwykłego, poza tym na mnie to chyba tylko berety i gumka :baffled:
Ja tez bym nachetniej uzywala normalnych ale polozna powiedziala ze musi byc bez fiszbin na poczatek bo mozna zaburzyc nimi laktacje i doprowadzic do jakis problemow. No wiec musze takiego cudownego szmaciaka sobie sprawic:baffled:

Witam. Ale macie cycowaty temat:-DPrzyznaje sie bez bicia chcialam slonko, juz nie chce!!!!:szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled:Siedze prawie na majtkach a i tak cala mokra. Wczoraj myslalm ze mi wody odeszly majtki cale mokre tylek tez:dry::dry:
Ja sobie staniczki do karmienia na allegro upatrzylam 12zl za szt bawelniane i tak za chwile zalane mlekiem beda to nie bede szalec z jakimis lepszymi, wazne ze bawelniany to przepuszcza powietrze:tak:

Majaam niezle przezycie wspolczuje ale najwazniejsze ze wsio ok juz:-)

oj no to faktycznie....
ja kupilam sobie tez takie miekkie bezszwowe ale z drutami:) ale sa bardzo wygodne bo wlasciwie jak biust troszke sie powiekszy to bez problemu mozna upchnac cycki hehehhe nosze je od polowy ciazy chyba i jestem bardzo zadowolona

reklama
Ja na razie siedze sobie na balkoniku w cieniu i spływa na mnie chłodne powietrze z wiatraczka .Po 13 zaczyna się patelnia to pewnie przyjdzie mi do sypialni sie przeniesc,ale na razie cieszę się z tego słońca jak dziecko;-)

Do góry