reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

hej ja po odwiedzinach u cioci:-D
u nas beczki kulaja... ale bedzie burza:szok::-D:-D:-D
a mnie os dziwnie brzuch boli... sama gora pod zebrami i sam dol:baffled:
wcielam arbuza bo tak mi sie chcialo..... az mi sie buzka smieje:-D

reklama
Mika dobre pytanie, ja też czekam na odp. :))
takie wszystkie tematy kupki pielszuki itp czytuję w gazetach "Mamo to ja" albo innych mądrych książkach o niemowlakach które mam od położnej a i tak nie pamiętam już nic, skleroze mam cholerną, albo nie wiem, chciałabym jak najwięcej wiedzieć a wszystko ze mnie ulatuje :baffled:
poza tym w sklepie to mogłabym dwie godziny się zastanawiać czy chcę butelki z aventu czy lovi bo nie pamiętam które lepsze, albo kupię płyn do kąpieli maleństwa zupełnie inny niż chciałam....gdyby nie M. to ja pewnie bym do dziś nie miała żadnych ciuszków nawet :dry: mam nadzieje że ten stan roztrzepania i sklerozy i niezdecydowania mi przejdzie jak urodzę :szok:

ja przewijałam po ale to dlatego że młody spał jak jadł i kupki i siuśki były zawsze po jedzeniu, natomiast niby najlepiej jest przewinąć przed a potem po tak radzą.

mika niestety zobaczysz dopiero w praniu mój np: cały czas spał przy przewijaniu tylko jedno oko otwierał jak rzepy rozpinałam i raz jak mu się odbijało było mu wszystko jedno ze po jedzonku zmiana pampersa.

ale u nas burza walila:szok:
maz kazal mi wszystko wylaczyc:dry:
bo bardzo boi sie o kompa:dry:

a teraz znowu idzie... dobija mnie ta pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oby niebawem sie to zmienilo... a potem bede narzekac ze za cieplo:-D

wlasnie sie dowiedzial ze koleznka z technikum nie zyje:-(
zmarla wczoraj, miala 25 lat i od roku walczyla z bialaczka:-:)-:)-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Basiu przykro mi..
Moja kolezanka z liceum tez ciezko choruje. Zanik miesni ma:-(osoby takie tez za mlodu umieraja...:-(
Ech! te chorobska przebrzydle!!!:-( to takie smutne...

Dziewczyny ja wczoraj czytalam o bolech po porodzie jak skorcza sie macica i wszystko powoli wraca na swoje miejsce.. Czy to prawda, ze bole te po pierwszym dziecku nie wystepuja, i czy to prawda, ze te bole sa mocniejsze niz bole menstuacyjne?????

Naczytalam sie o arbuzie... ide po melona... maz kupil specjal dla nas;-) witaminki.. witaminki..:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
już 12 dzieciątek na lipcu!!
oj szybko idzie jeszcze wyjdzie że ze 20 się w czerwcu rozpakuje;p

ja już się pożegnam,
dobranoc laski:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Mamuski!!
Ciesze sie ,ze jestescie:)
Chcialam sie tylko z Wami przywitac...i powiedziec ,ze juz tez nie moge doczekac sie mojego Skarba:))
Mam tak samo jak Wy dosyc bycia w ciazy;)....duszno ,nogi puchna kilogramow prawie 20 na plusie:(ojjjjojjjjj......
Bylam dzisiaj na badaniach kontrolnych...spotkanie z polozna ...u "malego "wszystko w najlepszym porzadku u mnie tez:) wiec tylko czekac.....
pozdrawiam trzymajcie sie moje "Ciezarowki" ... ps.licze ,ze w lipcu urodze :)

Do góry