reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

hej dziewczynki:-)
ja znow z pracy sie zwolnilam, w sumie moglam wytrzymac ale klienci mnie juz denerwowali wiec powiedzialam szefowi ze bole mam i bez problemu mnie puscil,
a glowna przyczyna jest ciagla ladna pogoda;-)
a poza tym maz ma dzis urodziny i chce mu cos dobrego ugotowac, np mielone tyle ze musze po wieprzowe mielone mieso sie wybrac bo mam tylko wolowe:tak:
tak ze zaraz sie wybiore do sklepu bo chmurzyc sie zaczyna..
wiec dobra widaomosc dla was- ladna pogoda idzie do was:-)

sny rzezczywiscie nieciekawe was gnebia dziewczyny, ja snilam dzis ze pieska madrego mialam ktory umial jezdzic samochodem:-D

karuzelki bardzo fajne, ale jak przeczytalam w madrej ksiazce dopiero sie przydadza ok 3 miesiaca bo wczesniej dziecko slabo widzi i dwuwymiarowo i taka karuzela to tylko ozdoba lozeczka:tak:

Motyl- bobu to bardzo bym chetnie zjadla, ale mi smaka zrobilas

Ostatnia edycja:
reklama
No i u mnie po ładnej pogodzie...
burza przyszła, ledwo zdążyłam pranie ściągnąć ehh

a sny to też mam pokręcone, ostatnio śnił mi się mój poród, że mojego M. nie było i się wkurzałam a poza tym to nic nie czułam jak rodziłam i od razu wstałam po porodzie i sobie gdzieś poszłam :confused:

Efe przy tej pogodzie co założę skarpetki choćby nie wiem jak delikatne w gumce stopy sie dzielą na dwa serdelki po zdjęciu:(
ale bym grzybków zjadła:(

dlatego aneczka ja wogole bez skarperek chodze;-)

udalo mi sie wlasnie kasze przypalic na ten urodzinowy obiad dla meza,
dobrze ze alarm przeciwpozarowy mi sie nie wlaczyl,
no nic dorobie sosu koperkowego do tych niby kotletow mielonych i jakos bedzie:tak:

reklama
Hej dziewczyny :tak: mam głupie pytanie, i skleroze kompletną bo nie pamietam mimo że mam już dwójke pociech, a nurtuje mnie to więc cuż stwierdziłam że zapytam dośw. mamusie a mianowicie chodzi o przewijanie z pieluszki maluszka, czy jak maluszek sie obudzi, to najpierw zmiana pieluszki potem karmienie czy odwrotnie?:baffled::szok:
nie bijcie mnie za głupie pyt :baffled:

Do góry