reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Mika to tak jak zawsze zależy co chcemy kupić, jedne rzeczy będą droższe inne tańsze
Ja karuzelę też na allegro będę kupować, bo w sklepie droga. Wybraliśmy tą i szukam okazji na allegro Karuzela Rainforest K3799 FISHER-PRICE!!!! (665848415) - Aukcje internetowe Allegro :)

Sny dziewczyny macie naprawdę nieciekawe

deli ;-) przeszukaj jeszcze komisy ;-) mi sie dzis udalo dorwac taka karuzelke za 80 zl. - nieuzywana z paragonem jeszcze - podobno zdublowane prezenty... nie wnikam - wyglada na prawde na nowke ;-)

a tak ogolnie to.... dobranoc i...

dzien dobry ;-)

reklama
Witam.
Trzymajcie kciuki za Aniaso od wczoraj jest w szpitalu zatrzymano ja na obserwacji poniewaz okazalo sie za szyjka skrocila sie do 2cm, ma rozwarcie na 1 palec:baffled:Ktg wykazalo jeden skurcz:tak:Miejmy nadzieje ze Ania jeszcze troszke wytrzyma w dwupaczku bo to troszke za wczesnie. Dzis da znac co i jak:tak:Ale pisala ze mocno zaciska nogi:tak:

U mnie dzis pponura pogoda, normalnie pada co drugi dzien, czyzby dzis znow kolej deszczu?:confused:

Martwi mnie teraz jeszcze Agusia nie odezwala sie po wczorajszej wizycie, a jej telefon gluchy jest. Agusia hop, hop!!

Ostatnia edycja:
Dzien dobry wszystkim.....

Aniaso....trzymaj sie......:-)

Miejmy nadzieje ze u Agi wszystko w porzadku....:happy2:

U mnie wczoraj byla mega ulewa i burza,zaczelo sie od 15 i tak z malymi przerwami prawie d rana.....wcale sie nie wyspalam...wrr.....bo ja z tych co sie boja burzy......a dzidzia to chyba czula , bo strasznie w brzuszku mi rozrabiala....:szok:...a teraz odsypia malenstwo....hi,hi.....:tak:

Widze ze jeszcze wiekszosc spi....a ja musze juz zmykac,bo w pracy jestem.....
Narazie milego dnia zycze...no i bez burzy i zlewy.....

PS. Slyszalyscie ze Michael Jackson zmarl....szok.....50 lat mial......
jak jechalam rano do pracy to w radiu slyszalam....pewnie beda bebnic dzis o tym caly dzien....
No to pozniej.....

Ostatnia edycja:
Jakos ten dzien felernie sie zaczyna. Dostalam smska od Agusi ze ma leki na podtrzymanie bo dzidzius sie tez juz na zewnatrz wybiera:szok:Bedzie kolo 11ej na bb

Kurcze faktycznie ,że nie dośc ,że pogoda nieciekawa to jeszcze wiadomości od dziewczyn.Trzymajcie nogi zaciśnięte jak najmocniej jeszcze przez parę tygodni.A jak na złośc moja znajoma jest drugi tydzień po terminie od poniedziałku w szpitalu .Faszerują ja kroplówkami i dzidzia nie chce wyjść .Męczy się bidulka już 5 dzień.I gdzie tu sprzwiedliwość:zawstydzona/y:

:-:)-:)-(ojej, ale wiadomosc od rana M.Jackson nie zyje. Jakies dziwne historie o nim mowili i pisali, ale muzyke robilswietna. Kazdy kawalek uwielbialam.

A teraz sniadanko.... bulka z serkiem ziarnistym i pomidorem..

(...)Mamusiaberlin - ja tam takie bóle miałam jak najbardziej po pierwszym-zwłaszcza jak karmiłam bo wtedy hormony na macice działają żeby się kurczył(...)

Basiu, to teraz mnie zalatwila ta wiadomosc:-(
A juz sie przestawalam martwic po tym jak polozna mnie uspokajala tym, ze przy pierwszym dziecku tak nie jest.. :-(jejku...
..Bo widzisz jesli sa to bole silniejsze od menstruacji, to juz widze siebie...
Mi podczas okresu zadne srodki przeciwbolowe nie pomagaly:wściekła/y::-(
..ale i tak bralam. Przechodzilo po jakichs 4-5 godzin, wiec to juz chyba nie dzieki tabletce, ale poprostu samo ustepowalo. Super jak wtedy udawalo mi sie zasnac.

I tu jest tez problem, to wtedy moglam nawet zastrzyki brac i tabletki, a gdy bede karmic??!! ..co wtedy??:-(martwie sie... ciagle o tym mysle...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
(...)Mamusiaberlin - ja tam takie bóle miałam jak najbardziej po pierwszym-zwłaszcza jak karmiłam bo wtedy hormony na macice działają żeby się kurczył(...)

Basiu, to teraz mnie zalatwila ta wiadomosc:-(
A juz sie przestawalam martwic po tym jak polozna mnie uspokajala tym, ze przy pierwszym dziecku tak nie jest.. :-(jejku...
..Bo widzisz jesli sa to bole silniejsze od menstruacji, to juz widze siebie...
Mi podczas okresu zadne srodki przeciwbolowe nie pomagaly:wściekła/y::-(
..ale i tak bralam. Przechodzilo po jakichs 4-5 godzin, wiec to juz chyba nie dzieki tabletce, ale poprostu samo ustepowalo. Super jak wtedy udawalo mi sie zasnac.

I tu jest tez problem, to wtedy moglam nawet zastrzyki brac i tabletki, a gdy bede karmic??!! ..co wtedy??:-(martwie sie... ciagle o tym mysle...
Mnie po pierwszym dziecku nic nie bolało.Niby wszyscy mówią ,że po drugim bóle są dużo silniejsze ,dam znać co i jak po porodzie;-).Każdy organizm jest inny i nie ma co na zapas sie martwić ,może ćiebie to ominie:-)

reklama
Witam się z rana :tak:

Aniaso, Aga trzymam kciuki żeby wszystko było wporządku, niech dzieciaczki jeszcze w brzuszkach posiedzą.

Mój Maciek też rano pierwsze co mi powiedział że Jackson nie żyje, normalnie szok, ale później tak sobie pomyślałam, że on przeszedł tyle operacji, non stop znieczulenia leki, to na organiźmie się musiało odbić :-(

Ja dzisiaj nawet się wyspałam wstawałam w nocy tylko 2 razy :tak: Zostawilam okno otwarte na całą noc i chyba dlatego lepiej się spało.

Do góry