reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
a ja mam straszny apetyt ostatnio, najesc sie nie moge... ale tylko przed poludniami tak mnie napada, dobrze ze jestem w pracy i moge zjesc tylko to co sobie z domu przynioslam czyli kanapeczki z razowca i mega gory owocow :-D, a do picia tyklo woda lub soczek
jak bym byla teraz w domu to pewnie z 5 kg wiecej murowane!!
o dziwo obiad zjadam nieduzy a potem juz tylko owocki lub kisielek na kolacje. Po pracy jakos mi laknienie przechodzi :baffled:, dziwne.
A do tego bylam na watku kulinarnym wlasnie, zeby podrukowac przepisy i wyprobowac w weekend :tak:

hej... wstyd sie przyznac ale ja jeszcze w pizamie siedze:zawstydzona/y:
brakuje mi weny... wcielam teraz arbuza i juz mam totalnego lenia:-D:-D:-D
ach ale trzeba wkoncu do lazienki wkroczyc tylko ciezko mi jak zolwiowi:-D

ide sie umyc:-D
dzisiaj szyki obiad... ryz z sosem slodko-kwsnym i mieskiem:-D
a potem nie wiem:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja miałam dzisiaj odpoczywać. Wczoraj się narobiłam, nałaziłam i wieczorem tak mnie brzuch bolał, że się ruszać nie mogłam. Ale już mnie nosi. Ile można leżeć i książkę czytać. Idę obiadek zrobić:-)
Zbiera się u mnie na burzę, bo duszno jak cholerka.

reklama
Oj tutaj tez burza by sie przydała ,duszno jak nie wiem co.Dzisiaj zrobie sobie wyzerke w polskim sklepie bobu i ogórki małosolne kupiłam:-),ale sie nawpycham.
Co do tych kopytek to ja mam bardzo prosty przepis.Jak ktos chce to moge podac na watku kulinarnym:tak:.

Do góry