reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

A ja sie tak boje tego wszystkiego co mnie czeka, ze chcialabym przedluzyc to o jakies 5 miesiecy ;-):-D
Moze dlatego, zenozki mi nie puchna... No i pogoda fajna, bo pada i wieje, a nie swieci slonko... Dla mnie ekstra, bo nie goraco;-):-)

reklama
Przyszłam powiedzieć DOBRANOC
Dziś śpię sama, M. pojechał do pracy, a ja mam doła, jak jeszcze burza znów przyjdzie to całą noc chyba przepłaczę :-( ehh
Pożegnam się i do jutra

A ja dopiero teraz zajrzałam tu, wcześniej składaliśmy meble. Makabra. Instrukcja tak napisana, że bez niej złożyliśmy je szybciej. Dziś mogę się pochwalić, że oficjalnie się wymeldowałam od rodziców i wmeldowałam do męża. Mam tylko nadzieję, że moi rodzice po ostatniej kłótni nie odbiorą tego jako akt złośliwości.Po prostu zbiegło się w czasie i już.Choć u nich wszystko jest możliwe.....:-(. Uciekam spać Dobranoc wszystkim

reklama
Mola my we dwie takie nocne marki :)

Mika - ja myślę że z przewijaniem wyjdzie w praniu - mój lubił kupala w takcie jedzenia strzelić więc przewijanie też raczej po....no chyba że by się przemoczony obudził...no to wtedy bym nie czekała

Mamusiaberlin - ja tam takie bóle miałam jak najbardziej po pierwszym - zwłaszcza jak karmiłam bo wtedy hormony na macice działają żeby się kurczyła

Dobranoc dziewczyny!!!

Do góry