reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Moja szwagierka w zeszłym roku urodziła bliźniaki :chłopca i dziewczynkę i oboje ważyły po 2800 g.I tego Ci Ann życzę;-)

Obiadek wsatwiony ,dziś nie mam siły na sprzątanie ,więc zaraz jak tylko sie leczo upichci to idę się położyc lulu:-D

reklama
A mi jednak synuś dał pospać. Wstałam po 12, zrobiłam zakupki a Wy tutaj przez ten czas tyle naprodukowałyście:-)Zanim nadrobiłam zaległości, to ciacho francuskie wciągnęłam i pół pączka;-);-);-)

UWAGA STAŁ SIĘ CUD!!!

MÓJ LENIWY NIEUK:-) DOSTAŁ SIĘ DO LICEUM SPORTOWEGO!!
OGŁASZAM CUD NA CUDEM:-)
jestem w takim szoku ze dostałam biegunke na maxa:-) ryczę... Ktoś od Boga dał mu szansę by stać się lepszym.

Łoooo Matko! 8 kwadracik!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
A jeszcze rano był 7???:confused:

Ann cieszę się że dziewczynki ładnie rosną. Oby tak dalej. Co do tematu żelazka to ja ci jeszcze powiem, że się powinno do niego wodę destylowaną lać a nie zwykła kranówę :-) Czego ja nie robię bo mi się nie chce iść tej wody kupić.

Poprasowałam, poukładałam i kark mi dokucza. Idę się przejść na małe zakupy, bo to od tego stania przy desce chyba.
:dry:
Powiem wam w sekrecie, że ja nie nawidzę prasować. Ale dziś te maleńkie ciuszki noooo...sama przyjemność.

Oki to lecę panikować mojemu, że już TYLKO 2 miesiące zostały hihi:-D

Ps. SEMPE! BOMBASTYCZNIE! NORMALNIE EKSTRA!!!!

Załączniki

• 1508.gif
    1508.gif
    8,7 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Moja szwagierka w zeszłym roku urodziła bliźniaki :chłopca i dziewczynkę i oboje ważyły po 2800 g.I tego Ci Ann życzę;-)

Obiadek wsatwiony ,dziś nie mam siły na sprzątanie ,więc zaraz jak tylko sie leczo upichci to idę się położyc lulu:-D
dwoje dzieci z taką wagą??? nie wyobrażam sobie wielkości tego brzuszka:szok::szok::szok:

Co do tematu żelazka to ja ci jeszcze powiem, że się powinno do niego wodę destylowaną lać a nie zwykła kranówę :-) Czego ja nie robię bo mi się nie chce iść tej wody kupić.
Co do wody denstylowanej to ja wiem tylko zdziwilo mnie ze musisz czekac zeby wystyglo, bo ja nigdy tak nie robilam w zwyklym zelazku a teraz mam to parowe czy jak to tam sie nazywa i tez tak ne robie ale nie wazne - pytalam z ciekawosci :-)

reklama
Starszy też jest w szoku i teraz trzymam kciuki by do piątku nie zmienił zdania i się nie przeniósł do technikum samochodowego gdzie 3/4 jego paczki się dostało. Dobrze ze 1 kolega tez tam się dostał więc może mu wystarczy.

J ado mojego żelazka wlewam zwykłą kranówkę:tak:

Do góry