reklama
Dzieki Kasia, ja tez nie wiem , moze mnie nie rozerwie juz prawie nie wychodze bo brzuch bo kilku minutach tak w dol ciagnie ze chyba jakis wozeczek sobie na niego sprawie Teraz to juz bez watpliwosci najpierw pojawia sie moj brzuch na horyzoncie a potem jaAnn zycze ci tych 3 kg bobaskow tylko nie wiem czy ty to wytrzymasz
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Semple gratulacje dla syna.
Dobrze że blizniaczki rosna jak na drożdżach.
Co do roztargnienia to ja dzis rano jak robiłam herbate wode zamiasa wlac do kubka z jedna torebką zaczełam wlewac wode do słoika w którym trzymam herbate(jakies 100 szt.).M to myslałam że padnie ze smiechu.
Dobrze że blizniaczki rosna jak na drożdżach.
Co do roztargnienia to ja dzis rano jak robiłam herbate wode zamiasa wlac do kubka z jedna torebką zaczełam wlewac wode do słoika w którym trzymam herbate(jakies 100 szt.).M to myslałam że padnie ze smiechu.
aniaso86
mamusia sierpniowa 2009
Dzieki Kasia, ja tez nie wiem , moze mnie nie rozerwie juz prawie nie wychodze bo brzuch bo kilku minutach tak w dol ciagnie ze chyba jakis wozeczek sobie na niego sprawie Teraz to juz bez watpliwosci najpierw pojawia sie moj brzuch na horyzoncie a potem ja
Ann ja sie czuje jak jeden wielki brzuchol :-)
oj pomyłki to mi się zdarzają ostatnio często!:-) sama się z nich smieje i zastanawiam czy ze mną wszystko ok.
np. brudną bieliznę zamiast do kosza wrzuciłam do wc:-)
czajnik elekryczny po napełnieniu nastawiam na kuchenke gazową:-)
by podgrzać coś w mikrofali wkładam obok do lodówki:-) itd....
np. brudną bieliznę zamiast do kosza wrzuciłam do wc:-)
czajnik elekryczny po napełnieniu nastawiam na kuchenke gazową:-)
by podgrzać coś w mikrofali wkładam obok do lodówki:-) itd....
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Dobre
Mi to sie wydaje ze czasmi trace rozum bo mam podobnie.
Mi to sie wydaje ze czasmi trace rozum bo mam podobnie.
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Sempe gratulacje .Wreszcie troszkę miodu na twoje serce.Zoobaczysz nie bedzie tak źle wkońcu zrozumie co w życiu najważniejsze i weźmie się za robotę.Znam osobieście wiele takich przypadków:-)
Monika20078
Fanka BB :)
No to się cieszę, że nie jestem sama. Najgorsze było to, że ostatnio włożyłam jednego buta swojego a drugiego męża i już z domu wychodziłam, kiedy się zorientowałam. Ale byłby wstyd...
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Dziewczyny a Aneczka dzis się logowała? Jakoś nie pamiętam
reklama
Podziel się: