reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

dzięki dziewczyny:-)

ja nie wiem jakbym znosła mając w brzuszku 6kg dzieci:-) a było to naszym marzeniem by ta ciąża (ostatnia) była bliźniacza

reklama
Ann zycze ci tych 3 kg bobaskow tylko nie wiem czy ty to wytrzymasz:confused:
Dzieki Kasia, ja tez nie wiem :-D, moze mnie nie rozerwie :-D juz prawie nie wychodze bo brzuch bo kilku minutach tak w dol ciagnie ze chyba jakis wozeczek sobie na niego sprawie :-D:-D:-D Teraz to juz bez watpliwosci najpierw pojawia sie moj brzuch na horyzoncie a potem ja :-D:-D:-D:-D:-D

Semple gratulacje dla syna.

Dobrze że blizniaczki rosna jak na drożdżach:tak:.

Co do roztargnienia to ja dzis rano jak robiłam herbate wode zamiasa wlac do kubka z jedna torebką zaczełam wlewac wode do słoika w którym trzymam herbate(jakies 100 szt.).M to myslałam że padnie ze smiechu.:-D:-D:-D

oj pomyłki to mi się zdarzają ostatnio często!:-) sama się z nich smieje i zastanawiam czy ze mną wszystko ok.
np. brudną bieliznę zamiast do kosza wrzuciłam do wc:-)
czajnik elekryczny po napełnieniu nastawiam na kuchenke gazową:-)
by podgrzać coś w mikrofali wkładam obok do lodówki:-) itd....

Sempe gratulacje .Wreszcie troszkę miodu na twoje serce.Zoobaczysz nie bedzie tak źle wkońcu zrozumie co w życiu najważniejsze i weźmie się za robotę.Znam osobieście wiele takich przypadków:-)

No to się cieszę, że nie jestem sama. Najgorsze było to, że ostatnio włożyłam jednego buta swojego a drugiego męża i już z domu wychodziłam, kiedy się zorientowałam. Ale byłby wstyd...

reklama
Do góry