reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Hej juz wrocilam...
Szyjka trzyma (od kiedy niepracuje hehe) na wczesne porod sie nic nie zapowiada, no chyba ze mlode sie beda juz pchac, bo obie juz leza glowkami w dol obok siebie :szok::-D i byly dzisiaj (zreszta od kilku dni takie sa) bardzo ruchliwe i z ledwoscia daly sie pomierzyc, oczywiscie wszystko gra a waza juz ok 1600gr... Dzisiaj mam zdjecia dwoch serduszek, bo buziaczki tak pozakrywaly ze nie bylo szans na jakies fotki... wkleje pozniej...
Wczoraj mialam znowu badanie krwi, cukier ok, poziom zelaza niski ale to normalka ponoc wiec poza witaminami mam brac dalej zelazo, no i za 2 tyg nowu pomiary...

Efe, a czemu musisz czekac az ci zelazko wystygnie zeby wody dolac? Ja to chyba z innej planety bo pierwszy raz slysze cos takiego :shocked2::confused:

A co do pogody to u nas goracooooooo....
super ze wszystko ok:-D:-D:-D:-D

reklama
Ann no podziwiam twoje córeczki ważą tyle co powinna jedna dzidzia w tym tygodniu ciąży w ciąży pojedynczej no szok normalnie!! super;p

Ann no podziwiam twoje córeczki ważą tyle co powinna jedna dzidzia w tym tygodniu ciąży w ciąży pojedynczej no szok normalnie!! super;p

no Aneczka ja nie wiem te babki z usg i lekarze tez mowia ze to niesamowite ze male az tak rosna... a wszyscy mi mowia ze to nie prawda ze z kazdym dniem mam wiekszy brzuch, a one od ostatniego razu (czyli 2 tyg temu) prawie po 400gr przybraly :szok::-D

No i pierwsze pranie poszło: ochraniacze, rozek okrycia kapielowe i czesc poscieli, az szkoda bylo rozpakowywac tylko czy to sie przez ten czas czekania nie pobrudzi? gdzie ja to wsyztko pochowam? :-)

witam sie brzuchatki :-)

nie wyspalam sie w nocy i teraz oczy mi sie zamykaja. Nie wiem jak ja wytrzymam do 6 w pracy dzisiaj... Kawe pilam ale nie pomaga. Na razie slicznie sloneczko swieci ale potem ma sie zachmurzyc, zobaczymy.

ja pranie i prasowanie dopiero pod koniec lipca zrobie :tak:

reklama
Do góry