reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

aga mam tak samo. spie normalnie tak na jednym jak i na drugim boku, i nawet jaska nie mam miedzy nogami. ale jak nie spie to musze podlozyc jasia pod brzuszek..:-)

reklama
Ja śpie aż za dużo (chyba na zapas?)!
Ale to moim zdaniem dlatego że na początku ciąży wymieniliśmy materac w łóżku na taki gruby sprężynowy i ten stary stoi teraz przy łóżku, od ściany i ja się na lewym boku układam właśnie twarzą do tego materaca.
A co do poduszek między nogami to moje lądowały zawsze na podłodze.

witam sie z kawka:-D
mnie moja mala kruszynka obudzila ... tak sie rozkopala ze pobudka murowana:-Dale sie wyspalam, dzieisec godzin:-D
potem posprzatac, leciec po papier do sklepu i zapakowac prezent:-D
no i wiadomo posprzatac:-D:-D:-D

ja ze spaniem problemów raczej nie mam,
ale pogody byście mi trochę ładnej dały co? :-p bo ja już mam dość deszczy i burz,
trzeba mi słonka żeby zacząć działać a tak to chodzę jak zombii i kawa nie pomaga :dry:

Ja narazie jakoś daje rade z jasiem między nogami ale nie powiem jest coraz trudniej. Dziewczyny na czerwcówkach polecaja czopki homeopatyczne Spascupreel na kolki a własnie robie liste dla mamy co mi m a w aptece dokupić i nie wiem czy warto?

Ja narazie jakoś daje rade z jasiem między nogami ale nie powiem jest coraz trudniej. Dziewczyny na czerwcówkach polecaja czopki homeopatyczne Spascupreel na kolki a własnie robie liste dla mamy co mi m a w aptece dokupić i nie wiem czy warto?
Powiem ci ze ja nie kupowalam takich rzeczy bo mi sie nie przydaly, poniewaz dzieci dotad mialam bezkolkowe. A kolka tez nie ujawnia sie zaraz po urodzeniu tylko dopiero kolo 3-4 tyg zycia dziecka. Jak mielismy podejrzenie ataku kolki jak maly mial 3 miesiace kupilismy espumisan w kropelkach, dopiero pozniej sie okazalo ze to nie kolka tylko zapalenie ucha:angry:Ale za to moge podziekowac lekarzowi w ambulatorium

Acha starajac sie zapobiegac kolce jak karmilam pilam albo cherbate koperkowa albo ziola mlekopedne tam tez jest koper w skladzie i maly slicznie prutal

Ostatnia edycja:
Witam ;-)
u mnie burza :-( leje jak z cebra :-( ciemno jak w nocy :-(
a jak sprawdzalam pogode to slonca w ciagu najblizszego tygodnia nie nalezy sie spodziewac :-(

oszaleje chyba!!!

reklama
wczoraj znowu odwiedzilam rossmanna i kupilam kilka rzeczy. Miedzy innymi herbatke koperkowa... :-)
A teraz ide z psem na spacerek i przy okazji wrzuce kartke na poczte, zebym dotawala katelog z baby-walz, podobno fajniutkie rzeczy maja...
Wpadne pozniej!
Pozdrawiam!

Do góry