aniaso86
mamusia sierpniowa 2009
hmm.... Ja wiem że moze mi sie to wogole nie przydać, ale jestem w sytuacji ze jak nie zaopatrze sie teraz to nie wiem czy w ogole, bo tu oprucz witaminy D w kropelkach nic dziecku nie dadza :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sie zaopatrzylam w czopki homeopatyczne polecane przez polozna. Powiedziala ze jesli by sie okazalo ze mala nie bedzie miala kolek to na pewno przydadza sie przy zabkowaniu. A jakby kolka zdarzyla sie w srodku nocy to problemem jest jechac do apteki dyzurujacej a w Twoim przypadku to juz w ogole;-)hmm.... Ja wiem że moze mi sie to wogole nie przydać, ale jestem w sytuacji ze jak nie zaopatrze sie teraz to nie wiem czy w ogole, bo tu oprucz witaminy D w kropelkach nic dziecku nie dadza :-(
To Iwonko choć do mnie! U mnie słonko i do morza 50km;-)witam wtorkowo,pogoda jest taka ,ze nic tylko siedzieć i ryczeć,nigdzie z domu nie można sie ruszyć,a ja juz drugi tydzień u rodziców i mam dość wszystkiego i napewno w tym miesiącu nie skończymy tego remontu bo nam jeszcze sporo zostało jeszcze do zrobienia
córa powili tylko wraca do zdrowia bo pierwszy dzień jak na razie bez goraczki