reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

hmm.... Ja wiem że moze mi sie to wogole nie przydać, ale jestem w sytuacji ze jak nie zaopatrze sie teraz to nie wiem czy w ogole, bo tu oprucz witaminy D w kropelkach nic dziecku nie dadza :-(

reklama
To ja bym Aniso poprosiła mamę żeby kupiła i te homeopatyczne i espunisan w kropelkach bo lepiej mieć i nie użyć niż musieć użyć a nie mieć. Choć z drugiej strony nasze mamy takich wynalazków nie miały i jakoś dały sobie radę. Ale po co się męczyć?

hmm.... Ja wiem że moze mi sie to wogole nie przydać, ale jestem w sytuacji ze jak nie zaopatrze sie teraz to nie wiem czy w ogole, bo tu oprucz witaminy D w kropelkach nic dziecku nie dadza :-(
Ja sie zaopatrzylam w czopki homeopatyczne polecane przez polozna. Powiedziala ze jesli by sie okazalo ze mala nie bedzie miala kolek to na pewno przydadza sie przy zabkowaniu. A jakby kolka zdarzyla sie w srodku nocy to problemem jest jechac do apteki dyzurujacej a w Twoim przypadku to juz w ogole;-)

Co do spania to mi moj rogal nadal pomaga. Czesto przewracam sie z boku na bok i wtedy zawsze sie budze ale szybko zasypiam. Jak juz sie przewroce (co trwa chwile:)) to wyciagam reke za siebie i ciagne swojego rogala przed siebie i "montuje" odpowiednio:) no i tak ze 20 razy w nocy:)

Ostatnia edycja:
Ja dostalam od poloznej cala ksiazeczke z lekami homeopatycznymi dla dzidziusia i mamy i jest tam fajnie opisane jaki specyfik w jakich objawach stosowac. Zaopatrzylam sie wlasnie w te czopki i w masc w razie odparzenia pupy a reszte bede kupowac w razie potrzeby;-)

witam wtorkowo,pogoda jest taka ,ze nic tylko siedzieć i ryczeć,nigdzie z domu nie można sie ruszyć,a ja juz drugi tydzień u rodziców i mam dość wszystkiego i napewno w tym miesiącu nie skończymy tego remontu bo nam jeszcze sporo zostało jeszcze do zrobienia
córa powili tylko wraca do zdrowia bo pierwszy dzień jak na razie bez goraczki

reklama
witam wtorkowo,pogoda jest taka ,ze nic tylko siedzieć i ryczeć,nigdzie z domu nie można sie ruszyć,a ja juz drugi tydzień u rodziców i mam dość wszystkiego i napewno w tym miesiącu nie skończymy tego remontu bo nam jeszcze sporo zostało jeszcze do zrobienia
córa powili tylko wraca do zdrowia bo pierwszy dzień jak na razie bez goraczki
To Iwonko choć do mnie! U mnie słonko i do morza 50km;-)

Do góry