reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

dzień dobry, ja już od jakiegoś czasu na nogach..

mam mnóstwo rzecy do zrobienia, więc tylko tak zaglądam i witam się a dopiero później zajrzę na dłużej.
Miłego dnia!

Mju, ja dziś też mam lekarza.. gdzie chodzisz? Ja będę na Wolność ok 18.00 ;-)

reklama
GOSIA ja mam wizyte na 17.40 na Żelaznej :tak: mi sie "psim swędem" udało tam wbić do programu "Mama, zdrowie i ja" tylko USG robie sobie prywatnie bo nawet rozmawiałam tam z położną, że to przychodniane to jest takiej sobie jakości - ale tak wszytskie badanie itd.. mam robione w przychodni przyszpitalnej - mam nadzieję, że to zwiększy szanse na poród tam.
Teraz tylko sie martwie, że Młody sie jeszcze nie przekręcił i jest w ułożeniu miednicowym. W 36 tyg ide do Makowskiego - a dziś zapytam lekarkę czy jakoś moge pomóc Małemu w tym obrocie i czy to czas o tym juz myśleć - bo może to jeszcze normalne - choc z tego co piszecie to większość waszych Bąbli już głową do dolu...

A tak poza tym to śniło mi się, że mieliśmy kupować samochód ale nikt nas nie chciał obsłuzyć - ja już nie byłam w ciąży i nie miałam pokarmu - w końcu zasnęliśmy z M w salonie samochodowym - spałam w śnie - i obudził nas dopiero jakiś alarm :eek:

Dobra lecę udało mi się zapisać na 11 na pedicure :)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:tak:
Chogata nie narzekaj na pogode bo wczoraj bylo caly dzien pieknie:tak: Dzis tez sie zapowiada ladny dzien. Daj znac gdzie robisz zakupy?;-)
Wstaje sie ogarnac i lece do pracy, po 13 lunch a na 15 do gina. Widze ze dzisiaj wiele z nas ma wizyty:-)
Aneczka na jaki film idziecie? Ja wczoraj chcialam isc do kina ale w repertuarze nic ciekawego nie bylo:eek:

witam poniedziałkowo
u nas strasznie duszno,ja juz rano na badaniach byłam po 14 bede miała wyniki i az sie boje jakie sa,a jutro do lekarza ide

Tydzień lekarzowy nam się zaczął?
Koniecznie dajcie znać co tam u was po tych wizytach słychać!

Ja w piątek mam ten zabieg na oko i już mam lekkiego stresa. Mój mi powtarza, że jak się będę dobrze czuła to mnie zabierze na zakupy do tej wielkiej hurtowni w Gdańsku i nawet pojedzie ze mną do Ikea (po wanienkę i pościel), choć on nienawidzi takich wielkich sklepów. Czyli nie ma tego złego...prawda?:laugh2:

pomalowana... wlosy zrobione a nie mam weny zajsc do sklepu:no:
mam lenia jak nie wiem:-p
brzuch mnie boli bo mala mi fikolki odwala:eek::-D:-D:-D
uciekam cos porobic....
moze mi przejdzie

Ostatnia edycja:
reklama
ja ogólnie jestem przygotowana na dziewczynke, gorzej jak bedzie niespodzianka:szok:
bedzie różowo-kwiatkowy chłopak:eek:
U nie też ciuszki różowe:-)
Tylko wózek i łóżeczko będą zielone:eek:
Ach jak cisza tu dzisiaj! Chyba wszystkie poszły po zapas truskawek, czereśni i arbuza?
Ja zjadłam właśnie prawie kilogram czereśni i się zastanawiam czy pożałuje???

Ostatnia edycja:
Do góry