reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Spieklam sie dzis na sloncu...:cool: Lezalam 2 godziny plackiem i zadnym kremem ochronnym sie nie posmarowalam:zawstydzona/y: faktycznie szare komorki obumieraja w ciazy:szok:

Wlasnie ogladam Opole. Kajah zaczyna sie upodabniac do Ewy Minge:eek:

Jutro wizyta u gina:tak:

reklama
Cześć dziewczyny :)
Dzis mi sie super spało, tylko za krótko, o 6 juz pobudka :( a pospałoby sie jeszcze ciut...
Musze jechać z córką do szkoły za ksiązki zapłacić 195 zł...sporo, a co będzie później?:tak:
Miłego dnia brzuchatki :tak:

Dzień dobry:-)
Ja pospałam średnio bo jeszcze do 9 bym poleżała a tu nic z tego:eek:
Pogoda w miarę słonko jest,chmurzysk nie ma tylko wiaterek wczorajszy jeszcze wieje mniejszy ale jednak zimny:wściekła/y::eek:

dzień dobry. U nas też wygląda że będzie niezła pogoda, tylko że ja w pracy będę szyć w mojej puszce. Dobrze że mi znaleźli ostatnio klimatyzator, więc da się przeżyć.

Dzień Dobry.Ja też dziś o 6 pobudka bo plecy strasznie mnie bolą ,ani leżec ani siedzieć nie mogę,a do tego mała niesamowicie się wierci.U mnie chmury przywiało zobaczymy czy spadnie deszcz:zawstydzona/y:

Witam :-)W koncu od rana slonecznie. Zeby nie ta paskudna noga to bym juz sie cieszyla ze spacerkow:crazy:
Miranda klimatyzator super, bo w duchocie ciezko byloby wytrzymac, ja w ogole podziwiam was pracujace mamy:tak::tak:
Mika 195zl:eek:Ale to pewnie jeszcze nie wszystkie co??Bo ja licze ze z 250 prysnie:cool:
Aneczka, pozniej polezysz, choc dzis szkoda dnia na siedzenie w domu, bo jutro ponoc ma znow padac:confused2:
Ja dzis mialam koszmar senny:confused2:Snilo mi sie ze musze wyjechac do pracy za granice i musze zostawic dzieci. jezu jak ja wylam, prawie z rykiem sie obudzilam:eek:A swoja droga nie potrafilabym zostawic dzieci i wyjechac, odliczam dni do przyjazdu meza i od dzis naprawde go podziwiam ze to wytrzymuje:tak::tak:

właśnie kończę śniadanko dziś chałka z masełkiem mniam...
kawka była przymusowo bo mnie te zmiany pogody w ciąży powalają:/

Kasia to pewnie przejęłaś się tym co pisałyśmy zeby się zbierać do męża za granicę, skoro masz takie sny., I co, dalej tak samo napuchnieta?

dziewczynki życzę miłego dnia, idę cos jeszcze porobić przed wyjscie do pracy, i męża trzeba obudzić...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jak tak dalej będzie to nie wiem co to za lato w tym roku nas czeka (teraz to niby dobrze ,ze nie ma upałów,ale ta zmienna pogoda raz słońce a za 5 min .deszcze to mnie bardziej wykańcza niż upały i duchota od razu na zemdlenie mnie bierze):zawstydzona/y:

Do góry