reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam,
Ale miałam dzień... Mąż wziął urlop i byliśmy na zakupach. Moja siostra sprezentowała nam łóżeczko z całym wyposażeniem dla malutkiego i byliśmy dzisiaj kupić. No i wózek zamówiliśmy, czerwony z czarnymi kołami. Bo jak mówi mój mąż, facet musi mieć czerwony, sportowy wóz;-)
Karincia, ale masz fajnie,że idziesz do tej szkoły rodzenia. Mi lekarz ostatnio nie pozwolił chodzic, a muszę mieć jego zgodę. następną wizytę mam za dwa tygodnie, ale nie wiem czy to nie będzie za późno na kurs. Najwyżej umówię się z tą położną która prowadzi na jakieś spotkanie, obejrzę szpital i sobie pogadam to może nie będę się tak bała:-)

reklama
hej dziewczyny szukam lampki nocnej która daje delikatne światło.
Bo tak sobie pomyślałam że w nocy jak będę musiała wstawać do młodego to nie zapale górnego światła tylko by się jakieś malutkie przydało nawet żeby świeciło się całą noc-bo ja to sierotka jestem i o własne kapcie potrafię się potknąć a szukać jeszcze po ciemaku kontaktu -macanko ściany odpada...
więc mam pytanie może już ktoś zakupił fajna i może polecić??Bo ja szukam i nic nie mogę znaleść u nas w sklepach jakieś są kiczowate....

Malinka pewnie tylko o lampke ci chodzi ale ja np. uzywam zwyklej diodowki do kontaktu daje bardzo delikatne swiatelko:tak::tak:Ale ty pewnie szukasz czegos ladnego

Kasiu widziałam takie na dotyk są po 10 zł wiec tanio ale nie wiem czy to się sprawdzi są na baterie-czy szybko to nie padnie????:eek:Nie musi być ładne grunt żeby słabe światło dawało coś zwykłego-na wystawę to nie będzie:-D

Wiesz ja kupowalam w biedronce po chyba 2,99 ale one sa na prad maja wejscie do gniazdka, mam juz z pol roku i ciagle dzialaja. I jak dla mnie sprawdzaja sie super:tak::tak:
Malinka kondolencje z powodu babci

Ostatnia edycja:
O to ja nie widziałam takich....
Będę musiała poprosić mame żeby się rozejrzała może się jej trafi coś podobnego...
bo mam taką stojacą ale ona mnie denerwuje w nocy bo za mocno swieci ja spać nie mogę...
Ale zła jestem,dzwoniłam w sprawie łóżeczka a oni cały dzień nie odbierają telefonu odemnie!!!!Pewnie wiedzą że zła jestem tyle czasu czekać na łóżeczko!!Miało być do końca maja a tu już czerwiec!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:
Dziękuje Kasiu,jest ciężko ale trzeba się trzymać - tylko strasznie mi przykro że nie zobaczy małego:(( a tak się cieszyła!!!!

Ostatnia edycja:
Malinka bylam w podobnej sytuacji gdy zmarl moj dziadek tylko ze zareczyny byly w styczniu zmarl zaraz po zareczynach a slub byl w sierpniu. Bardzo kochalam dziadka i strasznie cierpialam ze nie bylo go na slubie, prawnukow tez nie zobaczyl. Takie zycie jeden umiera drugi sie rodzi.

Co do tych lampek powinnas dostac w kazdym sklepie elektrycznym:tak::tak:Nie sa drogie wiec kup jedna na probe i sie przekonasz. A dziecka tez lepiej nie przyzwyczajac do tak ostrego swiatla bo potem ciezko nauczyc odrozniac dzien od nocy.:tak:

Dziękuje dziewczyny-trzeba żyć dalej.Tak jak piszesz Kasiu że jedni odchodzą a inni się rodzą...

No to na lampki zerknę w środę jadę (niestety autobusem) do lekarza to przejdę się i kupie.Bo właśnie nie chcę żeby maluch do światła się w nocy przyzwyczaił-ja mam na odwrót jak jest jasno to nie mogę spać-musze z pokoju grobowiec robić i jeszcze mam klapki na oczach!!!:-D

reklama
Do góry