reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

dzien doberek:)
ja sie witam milutko:)
widze ze wszystkie cos tam maja w zwiazku z ciaza:) ja na szczescie nie moge narzekac....tylko krocze mi dokucza i nic wiecej:)
ja wczoraj troszke pokupowalam dla malenstwa kosmetykow i skarpeteczki bo ciuchow juz mam duzo:) ale wiecie o czym zapomnialam???o butelkach hahhahahah....moze dzis jakies kupie:)
lece kochane bo dzis znow urzedowy dzien:) nie moj na szczescie tylko pomagam kolezance:) bo nie rozmawia po angielsku:)no ale mam nadzieje ze przy okazji jakies fajne zakupki nam sie trafia:):):)
milego dnia:)

reklama
Witam, choć pewnie nie na długo, bo trzeba skorzystać z pogody i kontynuować zakupy, póki nie pada i żar nie leje się z nieba. Muszę pisprawdzać ceny, o mama wynalazła jakieś nowe sklepy. Na jutro jestem umówiona po laltator i tam są ceny porównywalne z allegro, jednak co mi szkodzi sprawdzić w innych miejscach.

Teraz widze,szał zakupów dla dzidzi (jeszcze póki się jako tako czujemy)to ja też skorzystam i idę ogarnę w domu troszkę , ubieram się i lecę po zakupy.Wpdnę póxniej.Miłego dnia kobitki:-)

Witam laseczki!
Jaki piękny dzień dzisiaj, prawda?
Wstałam i żadnej chmurki nie widzę! W końcu!!!
Ja już pierdułki pokupowałam (200zł poszło nawet nie wiem na co?!)
Zostały te droższe zakupy: łóżeczko z pościelą i fotelik samochodowy.
No i laktatora nie kupiłam z butelkami bo one są nawet w hipermarketach i jak będzie potrzebny to mój zawsze podskoczy i kupi.

Po wycieczce do Olsztyna (Aniu machałam!) mam 5-cio paki bodziaków i arbuza z Tesco. Załapałam się na promocję (3 body takie frotte za 9,50zł i 5 za 17,00zł). A że ciepłe wzięłam większe na zimę. A od półek to musiał mnie mój siłą odrywać, bo bym nie wyszła. Poczkajcie zdjęcie postaram się wrzucić....

Efe to fajnie że jesteś zadowolona z zakupów ja do tesco chyba jutro pojadę kupić muszę pampersy 2, body już mam dużo aż do rozmiaru 68 więc nie będę szaleć ale faktycznie promocja ci się trafiła;p
widzisz basiu jak coś umiesz samemu to zawsze łatwiej ;p
ja sie robię na bóstwo i wybieram sie z moim do kina hehehe seans w południe ale trzeba korzystać że młody w przedszkolu;p

Ostatnia edycja:
hej wszystkim!
pochmurno ale ciepło i nie wieje, u mnie poremontowo ale zostały jak zwykle jakies pierdoły do zrobienia.
dzis wizyta u lekarza:-)
pozdrawiam

No...uff wstawiłam na wątku z wyprawką żeby nie robić bałaganu;-)
Ja z wizyty w Tesco zawsze jestem zadowolona choć ulewa była straszna. Bodziaków też mam już dość i myślę że jak mała się urodzi to będę ją w same body ubierać hihi bo innych ciuszków takich małych nie mam. Jakieś pajacyki by mi się przydały albo spodenki... kurde jeszcze tego troszkę jest do kupienia.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
Pogoda chyba coraz ładniejsza... ale nie wiem czy sie cieszę bo juz czuję, że nogi mi zaczynaja puchnac - a to dopiero poranek :eek: Dziś wizyta u gin - mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Ale poniedziałek zaczął sie słabo - lekka kłótniąz M - potem jeszcze Anielka zlała się w majty :eek:
Miłego dnia Kobitki

Do góry