reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

a ja podgladałam troszke czerwcówki, musze powiedziec że większość sie rozpakowuje sporo przed terminem a to oznacza że...:baffled::baffled::baffled: wole nie kończyć :baffled::baffled::baffled:

reklama
Hej wszystkim.
Ja dzis po wizycie. wszystko w porzadku. Mialam dzis isc od busa 3km ale nie dalam rady, z cala premedytacja lapalam okazje. taki mily chlopak sie zatrzymal no to ja do niego ze dziekuje bo w ciazy to ciezko a on ze o to pani jest w ciazy:szok::szok:Pewnie sobie myslal ze taka gruba jestem:eek::eek:
Dobrze ze pogoda dzis malowiele. Mam nadzieje ze jutro nie bedzie znow padac.
Acha ja was nie zawiode i napewno urodze po terminie hehehe

Witam poniedziałkowo i dość leniwie:-)

Po przeczytaniu tego artykułu o piciu w ciąży trochę się wystraszyłam bo czasem sobie wypiję Karmi albo zrobię łyka piwa od M ale od dzisiaj koniec z tym :-(

Kasiu to miałaś farta, że chłopak się zatrzymał!:-) ale że młody to się nie poznał jak kobieta w ciąży wygląda:-)

ja 5 lipca na wczasy się i mam nadzieję ze podczas mojej nieobecności żadna mi się tu nie ropakuje przedtermonowo!!:szok:

Witam,

a ja się nadal męczę z moim choróbskiem.Antybiotyk pomógł na tyle, że mogę mówić i przełykać ale poza tym fatalnie się czuję. Jestem nadal taka osłabiona, że nic nie daję rady zrobić. Już mnie to irytuje, bo sterta do prasowania czeka, bajzel w domu niesamowity. Z tym sprzątaniem to nie bardzo mi się opłaca, bo lada dzień zaczynamy remont pokoju, ale ja nawet siły nie mam żeby kurz zetrzeć.

Witam,

a ja się nadal męczę z moim choróbskiem.Antybiotyk pomógł na tyle, że mogę mówić i przełykać ale poza tym fatalnie się czuję. Jestem nadal taka osłabiona, że nic nie daję rady zrobić. Już mnie to irytuje, bo sterta do prasowania czeka, bajzel w domu niesamowity. Z tym sprzątaniem to nie bardzo mi się opłaca, bo lada dzień zaczynamy remont pokoju, ale ja nawet siły nie mam żeby kurz zetrzeć.
widze ze moje okolice:-D:-D:-D
ja pochodze z rokitnicy:-D
wspolczuje... ja sie wykurowalam ale znowu mnie lapie:sorry:

mnie tez od rana korci by cos ogarnąć ale szkoda mojej pracy, od jutra znowu w domu będzie syfilis remontowy!
od rana przychodzą faceci i wymienią w dwóch pokojach kaloryfery a od środy reszta, malowanie szpachlowanie itp.

więc nie sprzątaj!!

reklama
Kasiu to miałaś farta, że chłopak się zatrzymał!:-) ale że młody to się nie poznał jak kobieta w ciąży wygląda:-)

ja 5 lipca na wczasy się i mam nadzieję ze podczas mojej nieobecności żadna mi się tu nie ropakuje przedtermonowo!!:szok:

Sempe- podziwiam! ale jak Ty dasz radę gdzieś pojechać jeszcze na początku lipca?? :-D:-D ja już teraz nie mam ochoty na żadne podróże....:no:

Do góry