reklama
Mola1
Fanka BB :)
No ja na pewno! Nie chce upalow Fatalnie sie czulam w te kilka goracych dnia potem będziemy narzekać na upały
aneczka2425
Mika ale przynajmniej dzieci będą mogły coś robić, wczoraj mój to tylko spacer do sklepu w mżawce zaliczył i jakie to wakacje??
no racja dosyc tego deszczu na jakiś czas ))Mika ale przynajmniej dzieci będą mogły coś robić, wczoraj mój to tylko spacer do sklepu w mżawce zaliczył i jakie to wakacje??
aneczka2425
nie no masakra właśnie usłyszałam w radiu ze w szpitalu pielęgniarka opiekująca się dzieckiem zamiast zwykłego smoczka do ssania dała mu smoczek od butelki, dziecko go zassało do środka i teraz jest na intensywnej szok normalnie!!!
nie nooo to jakaś paranoja !!!!!nie no masakra właśnie usłyszałam w radiu ze w szpitalu pielęgniarka opiekująca się dzieckiem zamiast zwykłego smoczka do ssania dała mu smoczek od butelki, dziecko go zassało do środka i teraz jest na intensywnej szok normalnie!!!
andariel
mama super dwójki :]
okropność...
a ja wpadłam w lekką panikę po przeczytaniu, że już 3 lipcóweczki się rozpakowały, w tym 2 w 32 tygodniu... chyba po powrocie z weekendu zacznę pakować torbę, bo mi to spokoju nie daje...
a ja wpadłam w lekką panikę po przeczytaniu, że już 3 lipcóweczki się rozpakowały, w tym 2 w 32 tygodniu... chyba po powrocie z weekendu zacznę pakować torbę, bo mi to spokoju nie daje...
Mola1
Ja jeszcze musze pokupowac rzeczy potrzebne mi do torby. W tym tygodniu obiecuje sobie wszystko dokupicokropność...
Lece do pracy. Milego dnia wszystkim Wam i Waszym brzuszkom
reklama
patisia1218
No ja tez juz kupuje rzeczy bo za niedługo to pewnie bedzie pierwsza sierpnióweczka jakas Ciekawe kiedy?? I która z nas to będzie
Podziel się: