reklama
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Witam sie dziewuszki.
A ja od rana mam dobry humor bo kase mi wpłacili mimo ze pani w urzedzie powiedziała ze moze to potrwac 3 tyg. a tu niecały tydzien i jest kasa:-).
Co do tego artykulu to zgadzam sie chociaz ja sama pare razy łyknełm piwka bo sie nie mogłam opanowac,ale jak mam sie napic to zawsze sobie mysle czy dała bym małej piwa w butelce i to mnie powstrzymuje.Chociaz co jest najdziwniejsze jak gdzies wychodzimy to czesto znajomi i rodzina(czyt. tesciu) namawiaja mnie na "małe"piwko czy szklaneczke wina bo to nie zaszkodzi.
A ja od rana mam dobry humor bo kase mi wpłacili mimo ze pani w urzedzie powiedziała ze moze to potrwac 3 tyg. a tu niecały tydzien i jest kasa:-).
Co do tego artykulu to zgadzam sie chociaz ja sama pare razy łyknełm piwka bo sie nie mogłam opanowac,ale jak mam sie napic to zawsze sobie mysle czy dała bym małej piwa w butelce i to mnie powstrzymuje.Chociaz co jest najdziwniejsze jak gdzies wychodzimy to czesto znajomi i rodzina(czyt. tesciu) namawiaja mnie na "małe"piwko czy szklaneczke wina bo to nie zaszkodzi.
aneczka2425
Fanka BB :)
Witam się i ja już po śniadanku i po kawce ale za to z herbatką z cytrynką
pogoda jakby miała tendencje do poprawy przynajmniej brak opadów nawet mżawki nie ma i tyle już mnie cieszy ale na słonko czekam
pogoda jakby miała tendencje do poprawy przynajmniej brak opadów nawet mżawki nie ma i tyle już mnie cieszy ale na słonko czekam
_karincia_
Dla mnie nawet "popijanie" to wcale nic dobrego!!
Ja jak czuję ruchy maleństwa i wiem że tam jest taka mała istotka to po prostu nie wyobrażam sobie podawać jej alkoholu
A my wczoraj wróciliśmy z działki :-)
Dzisiaj od rana jestem taka kopana że aż mnie lekko boli
Ja jak czuję ruchy maleństwa i wiem że tam jest taka mała istotka to po prostu nie wyobrażam sobie podawać jej alkoholu
A my wczoraj wróciliśmy z działki :-)
Dzisiaj od rana jestem taka kopana że aż mnie lekko boli
ja teraz lecę do przedszkola umowę podpisać na wakacje bo nie chce żeby chłopcy w tym kurzu siedzieli mam tylko nadzieje że skończymy ten remont przed porodem bo jak na razie to ciągle jakieś nieplanowane prace dochodzą
Gosia, przeczytałam ten artykuł i wiele innych na ten temat, kiedys się tu wypowiadałam na ten temat.
to jest wybór kobiety czy pije czy sobie popija
ja popijam sobie raz w tygodniu piwko czy lampke wina z wodą i nie mam wyrzutów sumienia z tego powodu
Sempe, nikogo nie oceniam :-)
jak piszesz, to jest Twój wybór, Twoje dziecko, Twoje sumienie.
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
A ja w calej ciazy to wipilam dwie lampki winka,no i ostatnio na paniejskim jedno piwko karmelowe....a tak to staram sie nic nie pic....
Spadam na chwile ide na dworek.....narka.....
Spadam na chwile ide na dworek.....narka.....
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Ja załączam mojej córci muzyczkę i lecę robić się na bóstwo i na zwyczajowe porządki po weekendzie:-)
Życzę miłego dnia!
Podobno już niedługo ma być cieplutko (nie mogę się doczekać) Tylko trzeba nam cierpliwości!
Życzę miłego dnia!
Podobno już niedługo ma być cieplutko (nie mogę się doczekać) Tylko trzeba nam cierpliwości!
aneczka2425
tak podobno od czwartku, piątku ma być ładniej zobaczymy:/
reklama
Mola1
Witam,
u mnie ladna pogoda.
Co do alkoholu to ja nie pijam. Wychodze z zalozenia ze przeciez moge sie obyc bez lampki wina a jesli moze zle wplynac na mala to przeciez nie ma sensu. Tak samo przestalam palic. W dzien, w ktorym sie dowiedzialam ze jestem w ciazy wyrzucilam papierosy. Chociaz nie powiem ze nie mam ochoty....
u mnie ladna pogoda.
Co do alkoholu to ja nie pijam. Wychodze z zalozenia ze przeciez moge sie obyc bez lampki wina a jesli moze zle wplynac na mala to przeciez nie ma sensu. Tak samo przestalam palic. W dzien, w ktorym sie dowiedzialam ze jestem w ciazy wyrzucilam papierosy. Chociaz nie powiem ze nie mam ochoty....
Podziel się: