reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

ann kochana a ty nie powinnaś już pracy odpuścić???? przecież niunie za malutkie jeszcze a z szyjka to poważna sprawa!!!!

reklama
ja bym wlasnie chciala zeby moj posluchal serduszka:-D
a wogole chce ja spytac jak u nas w szpitalu wyglada porod rodzinny:szok:
bo jednak cztery lata minely i duzo moglo sie zmienic:sorry:

majaam w przychodni przy rodzinnym pytasz która położna odpowiada za twój rejon i muszą ci jej numer dać dzwonisz i umawiasz się:) wiesz po porodzie na 100% musi przyjść moi sąsiedzi nie z polski a z kazachstanu i mimo iz sporo w polsce są to i tak ich pewnie dopiero po porodzie ścigneła położna ale zrobiła to tak powinno być.

Aneczka ma rację Ann, Ty to już bardzo uważaj na siebie i z pracą oszczędnie,blixnieta same lubią się pośpieszyć, bo ktoś je tam stale kopie.

Ann mam nadzieje że Twoje maluszki jeszcze poczekają!!!Odpoczywaj dużo!!!!

Aniu no tak jak bym się upomniała ale kto tu by do mnie chciał przyjechać taki kawał!!!:dry:
Malinka przy twojej ciąży zagrożonej ona ma za przeproszeniem zasrany obowiązek przyjechać ale o to się upomnieć trzeba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: moja też do mnie musi bo ja do niej nie mogę i słowa nie może powiedzieć:tak:

Hej dziewczyny,
ja wlasnie wrocilam ze szpitala, doczytalam tylko ze juz drugie dzieciatko na lipcowkach, wiec i u nas niedlugo sie tez chyba dwa pojawia...:eek:
bo moja szyjka w ciagu ostatnich 3 tygodni skrocila sie o ponad centymetr a do tego mala na dole lezy juz glowka w dol... kolejna wizyte mam w piatek i jesli sie dalej nie skroci to za 2 tygodnie znowu usg i kontrola.
Z dziewczynami wszystko ok, rosna mozna powiedziec "ksiazkowo" mierza juz jakies 28-29cm i waza ponad 900gr. Zdjecia zeskanuje potem i wkleje w odpowiedni watek...

A poki co zostawiam kawke i ide was poczytac...

Ann a jak tam wyprawka?Masz już coś dla dziewczynek?

reklama
Do góry