reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam sie srodowo dzeszczowo
Wczoraj taka piekna pogoda a dzis poprostu porazka moje pranie na balkonie nie wyschnie a w piatek jade nad nasze polskie morze i chyba mokre ubrania zabiore:-:)-(

reklama
ja do gina mam dziś zobaczę jak tam mój moczyk itp a położna środowiskowa była u mnie wczoraj na chwilkę i się umówiłyśmy na jutro jak już po ginie będę ma przywieść detektor to mój sobie posłucha:-D
ja pierwszy raz bede z nia gadac.... ale jak sie zapsywalam i nie wiedzialam ze w ciazy jestem to sie posmialysmy.... babka naprawde super:-D

A ja w przychodni nie byłam od lat, nie zapisywałam sie do nikogo:no:.
Wygląda na to, że powinnam, te cholerne zmiany przepisów:wściekła/y:

basiu ja tez wcześniej tylko telefonicznie ale babka na żywo super ja znowu będę miała sytuację że to ona mi będzie szwy zdejmować to spoko:) pogadałyśmy troszkę wczoraj mój też był akurat jutro będzie ciut papierów bo ja zmieniłam osiedle więc moja wcześniejsza odpadła więc muszę deklarację u tej podpisać ale luzik:)

Hej dziewczyny,
ja wlasnie wrocilam ze szpitala, doczytalam tylko ze juz drugie dzieciatko na lipcowkach, wiec i u nas niedlugo sie tez chyba dwa pojawia...:eek:
bo moja szyjka w ciagu ostatnich 3 tygodni skrocila sie o ponad centymetr a do tego mala na dole lezy juz glowka w dol... kolejna wizyte mam w piatek i jesli sie dalej nie skroci to za 2 tygodnie znowu usg i kontrola.
Z dziewczynami wszystko ok, rosna mozna powiedziec "ksiazkowo" mierza juz jakies 28-29cm i waza ponad 900gr. Zdjecia zeskanuje potem i wkleje w odpowiedni watek...

A poki co zostawiam kawke i ide was poczytac...

basiu ja tez wcześniej tylko telefonicznie ale babka na żywo super ja znowu będę miała sytuację że to ona mi będzie szwy zdejmować to spoko:) pogadałyśmy troszkę wczoraj mój też był akurat jutro będzie ciut papierów bo ja zmieniłam osiedle więc moja wcześniejsza odpadła więc muszę deklarację u tej podpisać ale luzik:)
mi szwow nikt nie sciagal i mialam stan zapalny... sama je wyciagalam w wannie:wściekła/y:

a była u mnie bo sąsiadom z góry 3 tyg temu się urodził synek i zaszła zobaczyć co u nich i do mnie przy okazji. Malinka jak byś się upomniała to i teraz musi przyjść:)
my po prostu taki zacofany kraj ze o niczym biedny człowiek nie wie ani co mu się należy ani nic!!!!

reklama
Jeśli chodzi o ciążę, to niby skad mają wiedzieć, ale w samej przychodni byłam rejestrowane przeszło 30 lat temu, jak tylko powstała i to wszystko. ZUS nie zarejestrował przcież zgonu, chyba, bo kto ich tam wie;-)

Do góry