reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
ale przed tez masz prawo!! tylko mało kto o tym ciężarne informuje!!
Motyl ale my za to gina mamy :) i macanko szyjki jak trzeba nie wiem co lepsze??
przy moim zagrożeniu to ja macanko wolę niż mierzenie brzucha to mogę sama...

a na mnie dziś słodkie nie robi wrażenia bo mój mi na śniadanie zaserwował bitą śmietanę z truskawkami mniammmmm

Ann ale przy tej szyjce mocno skróconej to ty plackiem powinnaś wiesz o tym??

Ania ja juz naprawde od 2 tygodni leze prawie plackiem, no na bokach bo na plecach to juz wogole nie moge, jedyne co to musze wstac siusiu w ciagu dnia i po jakies jedzonko bo nikt mi nie poda jak sama jestem.
A pracowac to ja juz dawno nie, w domu tez nic nie robie...

ale przed tez masz prawo!! tylko mało kto o tym ciężarne informuje!!
Motyl ale my za to gina mamy :) i macanko szyjki jak trzeba nie wiem co lepsze??
przy moim zagrożeniu to ja macanko wolę niż mierzenie brzucha to mogę sama...

Wiem ze jak bym sie uparła to tez by mnie "pomacali":) ,ale po tym chlernym badaniu w Polsce to normalnie mam uraz :angry:.

Szzok jak tak czytam.Tutaj połozna po porodzie przez tydzien codzienie przychodzi i to szpital to załatwia.Po prostu skandal ze Wy jeszcze musicie sie o to upominac:angry:.
U mnie po porodzie też położna przychodziła ze 3czy 4 razy .Jeśli się coś dzieje lub młoda mama sobie nie radzi to przychodzi częściej.A przed porodem to jak dla mnie nie ma takiej potrzeby bo i tak latam do gina teraz raz na 3-4 tyg. zależy a od czerwca co 2-3 tyg. to i po co mi ona.Przynajmniej u nas tak jest może gdzie indziej jest inna polityka uprawiana.

ech... ja na szczęście mam lekarza co tak bada że mógłby mnie codziennie badać nic nie boli nawet w trakcie nawet nie myślę a do tego niekrępująco:)

reklama
Do góry