reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Baby blues dotyka az 80% swiezo upieczonych mam!! Na pewno sie zalapie....:baffled:
Nie gadaj może nie będzie tak źle.Ja jak urodziłam synka troszkę szoku doznałam bo wydawało mi się ,że bedzie mniejszy i od razu odezwał sie do mnie i wogule jakiś szok przeżyłam ,ale od razu chciałam sie nim zajmować ,spanie mi odeszło jakieś takie dziwne podniecenie czułam (nie mylić z seksem czy coś).A przeciez byłam umeczona po 13 h porodzie już nic mnie nie bolało itd.

Cześć mamuśki!

Ja dzisiaj od 7 na nogach bo musialam auto odstawic na zmiane oleju.
Wogóle dzien mam tragiczny, straszna pogoda wiatr wieje i do tego jak wysiadalam z auta u mechanika to przytrzasnęłam sobie kciuka drzwiami, nie wiem jak to zrobilam :wściekła/y:, mineła chwila zanim do mnie dotarlo ze mam palec przytrzaśniety i otworzyłam te drzwi :no:
Boli jak cholera :-(
Jadąc autem słyszałam o tej kobiecie co zostawila swoją córeczkę :szok:

Idę zerknąć do lipcówek co tam się nawyprawiało :tak:

Już kiedyś pisałam, ja sobie odhaczam w kalendarzu kazda wizytę i to dziła na psychikę:-). Jak jeden dziń nie pojdę, to nie zwracam na to uwagi. Ale ja jadam głownie warzywa i owoce, lekkie zupy z zemniakami, miche pomidorów ze szczypiorkiem,, kalarepę, a ostatnio blisko kilo truskawek dziennie ( i chyba skończę, bo się nasyciłam).. ( na drugi dzień po glkozie byłam 4 razy)

jutro ide do poloznej srodowiskowej na spotkanie sie umowic:-D
i wizyta u lekarza odrazu:-D
fajnie ze moj ma jutro wolne:-D
ja do gina mam dziś zobaczę jak tam mój moczyk itp a położna środowiskowa była u mnie wczoraj na chwilkę i się umówiłyśmy na jutro jak już po ginie będę ma przywieść detektor to mój sobie posłucha:-D

reklama
Do góry