reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
No rany mam nadzieje że już mi net będzie działać jak trzeba!!!!!!!
Wiecie co znowu mam problem z toaletą...no masakra jakaś.Musze znowu arbuza kupić bo jak go jadłam codziennie przez kilka dni to było ok!!A nie mam go już 3 dzień i znowu kiszka!!!!:eek:

witam dziewczyny:-D
wkoncu wyspana:-D
kocham taka pogode:-D
glowa mnie nie boli, czuje sie wkoncu normalnie:-D
moglo by pzestac juz padac... aale za slonkiem nie tesknie:-D

ja jadlam wczoraj truskawki, przedwczoraj arbuza i mam dzisiaj skuterek e hoho:-D
ale mnie brzuch przynajmniej nie boli:-D
a mialam tak glupi sen ze masakra:szok:

reklama
snilo mi sie ze cos ze mnie wypadlo i mi wody odeszly a nie mialam skurczow... i nie moglam znlesc szpitala:szok:
masakra:szok:
odbija mi chyba:sorry::zawstydzona/y:
A mi się śniło że urodziłam takiego pięknego synka był najmniejszy ze wszystkich i taki ładniutki!!A rano powiedziałam mojemu sen i że już bym chciała go wziąć na ręce to popatrzał i powiedział : musisz wytrzymać do sierpnia!!!:happy:

Do góry