reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

juz zalapalam.

ja wiem, ze wy tak chudlyscie przez mdlosci i znajomosc z panemWC itd, i wspolczuje wam tych dolegliwosci.
Ale jak czytam, ze jestescie na 0 lub z malenkim tylko przyrostem, to plakac mi sie chce. I calkiem serio mowie. Lepiej sobie pojde juz dzisiaj.

Milego dnia.

Gosia ta twoja lekarka to chyba jednak troche przesadza!!! niektóre kobiety z natury mają tak że się w tych 15 nie zmieszczą i co za bzdura z tą dietą? ja w poprzedniej ciązy tez miaąłm dobrze ponad 20 kg, na tym etapie co ty teraz ok 11 na plusie a mój lekarz na żadne diety mnie nie wysyłałą - mówi że jest ok i że po ciąży zgubię , zresztą jak się okazało to przede wszystkim woda we mnie tak wazyła - miałam obrzęki, puchłam i dlatego potem szybko zesżło...jesli dieta to przede wszystki niskosodowa żeby zapobiegac zatrzymywaniu wody w organizmie (pluz leżenie z nogami wysoko itd) to takie moje skromne zdanie bo pierwsze słysze lekarza zalecającego diete w ciąży żeby broń boże nie przytyć ponad 15...(no chyba że ktoś ma cukrzyce ciążową)

reklama
Podczytuje Was od jakiegos czasu bo tez mam termin na sierpien(26 .08).Mam nadzieje że nie macie nic przeciwko nowej osobie na forum.:-)
Mam na imie Kinga i pochodze z Bydgoszczy obecnie mieszkam w Anglii.Dwa razy nie udało mi sie donoscic ciaży i miedz innymi dlatego tak pózno .postanowiłam dołaczyc.Jak na razie z moją Weroniką jest wszystko ok :laugh2:.Fika i rozwija sie dobrze.To na tyle.Dobranoc.

Ostatnia edycja:
Podczytuje Was od jakiegos czasu bo tez mam termin na sierpien(26 .08).Mam nadzieje że nie macie nic przeciwko nowej osobie na forum.:-)
Mam na imie Kinga i pochodze z Bydgoszczy obecnie mieszkam w Anglii.Dwa razy nie udało mi sie donoscic ciaży i miedz innymi dlatego tak pózno .postanowiłam dołaczyc.Jak na razie z moją Weroniką jest wszystko ok :laugh2:.Fika i rozwija sie dobrze.To na tyle.Dobranoc.
witaj na sierpniówkach

Piwonia, Aniaso bardzo dziekujemy przekaze:-D:-DJuz od rana lata z rura od namiotu, z reszta namiotu zaczekac musi na tate, bo ja w montazu jestem kiepska:-D
Piwonia milych lowow:-D

Witam sie i ja!!!
dziś też wczesnie, córka ma dziś pierwszą spowiedź, ona stres a ja przy okazji..;-)
Witam Nową mamusie !!!

Kasiu, dla synka moc buziaków i uścisków !!! No i zdrówka !!!

hej dziewczyny:-D
ja tez spac nie moge:-D
Kasiu sto lat dla KUbusia:-D:-D:-D
Piwonia ja biore te tabletki na krew bo moje jelita nie zatrzymuja witamin i mam niedobor...a TARDYFERON fol szybko sie wchlania dlatego jest bardzo dobry:-D

reklama
Do góry