reklama
basia1807
mama trzech skarbów
moja to sie kiedys sama zabije... ledwo co jej dwa guzy z czola zeszly
a wczoraj nabila nowego i gdzies policzkiem przywalila i tez ma sine
to jest normalnie dziecko wojny
a wczoraj nabila nowego i gdzies policzkiem przywalila i tez ma sine
to jest normalnie dziecko wojny
basia1807
mama trzech skarbów
bo teraz cyklicznie zasypia i sie budzi... moze dlategoWitam też nową mamusie :-)
kurcze moje dzidzi jakieś spokojne ostatnio, trochę panikuję podświadomie że tak rzadko kopie :-wściekła/y: nie wiem czy wytrzymam do 29 na wizytę i nie pójdę w poniedziałek jeszcze 2 tyg. temu kopało częściej a teraz mi się wydaje że spokoj jakiś :-(
basia1807
mama trzech skarbów
ja bralam mala tam gdzie robilam,,, ona spala a ja naczynia pomylam, posprztalam. muzyka na fol leciala i ona szybko zasypiala jak byl chalasJa tak samo trzeba dziecko przyzwyczaić do normalnych domowych zachowań, rozmów, tv, radia oczywiscie wiadomo że nie głośno ale ja na palcach chodzić nie mam zamiaru :-):-)
maggie85
Mama M.
mam nadzieję że ona taka spokojna i imprez nie urządza dlatego mało kopie albo już wariuję..
z tymi głosami to mam nadzieję że też im zabiorą... ehh
co do hałasu to ja własnie byłam dzieckiem ktore ponoc zawsze do spania mialo cisze, bylam wynoszona do innego pokoju i nic mi nie zaklocalo snu a teraz mam problemy jak cos lekko szurnie to ja od razu pobudka nie moge czasem zasnąc jak komputer lekko szumi chyba ze jestem zmeczona naprawde
z tymi głosami to mam nadzieję że też im zabiorą... ehh
co do hałasu to ja własnie byłam dzieckiem ktore ponoc zawsze do spania mialo cisze, bylam wynoszona do innego pokoju i nic mi nie zaklocalo snu a teraz mam problemy jak cos lekko szurnie to ja od razu pobudka nie moge czasem zasnąc jak komputer lekko szumi chyba ze jestem zmeczona naprawde
no i tak jest najlepiej a mając już dzieci inaczej sie nie da, ja sie już boje co to bedzie... zero czasu dla siebie :-sorry:ja bralam mala tam gdzie robilam,,, ona spala a ja naczynia pomylam, posprztalam. muzyka na fol leciala i ona szybko zasypiala jak byl chalas
basia1807
mama trzech skarbów
trzeba sie brac powoli za porzadki... jutro do mamy
a za tydzien do wisly
zebym sie tylko dobrze czula bo nic nie bede z tego wyjazdu miala
ale sprzatam na ratyt bo calosci mi sie nie chce
a za tydzien do wisly
zebym sie tylko dobrze czula bo nic nie bede z tego wyjazdu miala
ale sprzatam na ratyt bo calosci mi sie nie chce
heloł :-)
Kasiu, wszystkiego co w zyciu najpiękniejsze dla Kubusia :-)
ja wczoraj niemalże caly dzien przelezakowałam
do tego mojego zlapalo przeziebienie i teraz z nosa mu leci, gardło boli i kaszle
juz sie zapowiedzial, ze emigruje do drugiego pokoju, zeby nas czasem nie zarazic
kurde, zla jestem, bo wiosna sie zrobila, a ten zamiast dbac o siebie to lata porozbierany, a potem na efekt dlugo czekac nie trzeba grr...
ja tez jestem przeciwnikiem chodzenia przy dziecku na paluszkach, zaciemniania pokoju podczas dziennej drzemki etc. Rodzice sami sobie i dziecku krzywde robia
Kasiu, wszystkiego co w zyciu najpiękniejsze dla Kubusia :-)
ja wczoraj niemalże caly dzien przelezakowałam
do tego mojego zlapalo przeziebienie i teraz z nosa mu leci, gardło boli i kaszle
juz sie zapowiedzial, ze emigruje do drugiego pokoju, zeby nas czasem nie zarazic
kurde, zla jestem, bo wiosna sie zrobila, a ten zamiast dbac o siebie to lata porozbierany, a potem na efekt dlugo czekac nie trzeba grr...
ja tez jestem przeciwnikiem chodzenia przy dziecku na paluszkach, zaciemniania pokoju podczas dziennej drzemki etc. Rodzice sami sobie i dziecku krzywde robia
aniaso86
mamusia sierpniowa 2009
Ja też w ciszy nie mam zamiaru dziecka chow a...
Kasia ile jeszcze do konca konkursu?
Kasia ile jeszcze do konca konkursu?
reklama
basia1807
mama trzech skarbów
mam lenia dzisiaj jak nie wiem
Podziel się: