reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam też nową mamusie :-)

kurcze moje dzidzi jakieś spokojne ostatnio, trochę panikuję podświadomie że tak rzadko kopie :-:)wściekła/y: nie wiem czy wytrzymam do 29 na wizytę i nie pójdę w poniedziałek :baffled: jeszcze 2 tyg. temu kopało częściej a teraz mi się wydaje że spokoj jakiś :-(
bo teraz cyklicznie zasypia i sie budzi... moze dlatego:-D

Ja tak samo trzeba dziecko przyzwyczaić do normalnych domowych zachowań, rozmów, tv, radia oczywiscie wiadomo że nie głośno ale ja na palcach chodzić nie mam zamiaru :-D:-):-)
ja bralam mala tam gdzie robilam,,, ona spala a ja naczynia pomylam, posprztalam. muzyka na fol leciala i ona szybko zasypiala jak byl chalas:-D

mam nadzieję że ona taka spokojna i imprez nie urządza dlatego mało kopie :-D albo już wariuję..

z tymi głosami to mam nadzieję że też im zabiorą... ehh:wściekła/y:

co do hałasu to ja własnie byłam dzieckiem ktore ponoc zawsze do spania mialo cisze, bylam wynoszona do innego pokoju i nic mi nie zaklocalo snu a teraz mam problemy jak cos lekko szurnie to ja od razu pobudka :no: nie moge czasem zasnąc jak komputer lekko szumi chyba ze jestem zmeczona naprawde :no:

trzeba sie brac powoli za porzadki... jutro do mamy:-D
a za tydzien do wisly:-D
zebym sie tylko dobrze czula bo nic nie bede z tego wyjazdu miala:no:
ale sprzatam na ratyt bo calosci mi sie nie chce:no:

heloł :-)

Kasiu, wszystkiego co w zyciu najpiękniejsze dla Kubusia :-)

ja wczoraj niemalże caly dzien przelezakowałam :confused2:
do tego mojego zlapalo przeziebienie i teraz z nosa mu leci, gardło boli i kaszle :wściekła/y:
juz sie zapowiedzial, ze emigruje do drugiego pokoju, zeby nas czasem nie zarazic:baffled:
kurde, zla jestem, bo wiosna sie zrobila, a ten zamiast dbac o siebie to lata porozbierany, a potem na efekt dlugo czekac nie trzeba grr...:wściekła/y:

ja tez jestem przeciwnikiem chodzenia przy dziecku na paluszkach, zaciemniania pokoju podczas dziennej drzemki etc. Rodzice sami sobie i dziecku krzywde robia :baffled:

reklama
Do góry