reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Kasia ja jeszcze nie rodzę:no: chociaż cały czas mam nadzieję że zaraz się zacznie bo wszystko mnie boli i ledwo chodzę:sick:

a u Ciebie też może się zacząć w każdej chwili:tak: powodzenia jakby co;-)

reklama
ja dzis tez czuje sie inaczej niz zwykle,no i cały czas to parcie czuje,ale nnie wiem czy cos z tego bedzie:crazy:

a u Ciebie to moze faktycznie sie cos rozkręca:tak:jakby co to powodzenia,trzymam kciuki:tak::sorry2:

Czesc dziewczyny.. ja juz w pelni spakowana i siedze na walizkach.
Dzis szpital... moje samopoczucie jest rozne ale moj maz mnie pociesza jak tylko moze, jeszcze troche i moze bedziemy juz we trojke:-):-):-)

KOCHANI!!!

Bardzo dziekuje Wam za kciuki i gratulacje!
a020.gif

Jestem od wczoraj w domku.... i nie powiem... mam mega stresa...
Od porodu praktycznie nie spalam bo malu cigale chcial byc przy cycu, a jak go zostawilam to plakusial...
Bieglam do kibelka expresem z komorka w reku ( w razie co kolezanka z pokoju dawala mi sugnal).
Pierwsze wyjscie do toalety skonczylo sie tym ze mnie z podlogi zbierali i doprowadzili do lozka :roll:
Teraz tez spac nie moge bo maly wola jesc co 1-1,5 godz, a w tym czasie kiedy on spi to i tak cigale sie gapie czy oddycha czy niczym sie nie dlawi itp... (powiedzcie ze to kiedys mija....
d020.gif
)
Teraz jest z nim Adam to ja sobie wyskoczylam zjesc sniadanko i wypic zbozowa kawke :wink:

Hej dziewczyny:-)
Kasia , Li monka jeszcze troche wytrzymamy :tak:

Ja wczoraj nie mialam juz apetytu, malenstwo wieczorem sie strasznie pchalo i to uciskalo i glowka na szyjke ( co bylo dosc bolesne ) :szok:
W nocy spac nie moglam a rano patrze a tu nareszcie sluz z czerwonymi niteczkami:-)
normalnie myslalam ze juz sie nie doczekam.
Ciekawe ile to jeszcze potrwa:tak:

Dziewczyny w środe mamy pelnie ksiezyca !
Moze sie zalapiemy:-D

hej
ja nadal w dwupaku, mojemu maleństwu jest chyba dobrze u mamusi hihi

Mika trzymam kciuki to już niedługo!!!

Lidka myśle że te pierwsze dni u mnie będą podobne!! aż nie dojdziemy do "wprawy"

Kasia Limonka co u was??

sierpnióweczki miesiąc sie kończy a my co??

czesc kobitki

nie napisze nic nowego,bo u mnie jak zwykle ciszaaaa:confused2:czuje tylko parcie małej na dół,ale ogólnie slabo juz sie rusza,dobrze ze dzis ide do lekarza,bo troszke sie martwie,choc pewnie to przed porodem zbiera siły.

elis pełnia juz jutro wiec moze...;-):-p

lidka mysle ze wiekszosc mamus tak ma na poczatku,mam nadzieje ze Twoj skarbik niedługo sie tez przyzwyczai i bedzie spał coraz dłuzej a wtedy Ty tez troszke odpoczniesz:tak:

mika powodzenia!bedziemy trzymac kciuki,no i wracajcie juz we trójke:tak:

a jak li_monka???

Jestem:-) w całości też nic nowego się nie wydarzyło:-(, śluz z niteczkami krwi to ja mam już 3 dzień:baffled: wogóle to strasznie dużo takiej śluzowo - wodnistej wydzieliny, ale to chyba nie wody bo za mało:confused:, tak że czekam na rozwój sytuacji...

Kasia daj znać po wizycie u lekarza:tak:

Aniulka, Elis - już niedługo, ta pełnia na pewno wyciągnie nasze maluszki:tak:, bo już na następną to nie mamy co liczyć:-D

Mika trzymam kciukasy!

Lidka to nieźle Ci synuś daje wycisk... ale i tak masz fajnie że jest już z Wami:-)

Dziewczyny jestem całym sercem z wami:tak:wierzę że już niedługo bedziecie miały swoje maluszki w ramionach.Jeszcze tylko troszke cierpliwosci:tak:

reklama
Li monka ja mam taki sam sluz jak ty . Od tygodnia byl czysty (w duzej ilosci) a dzisiaj od rana z niteczkami.
Juz sie tak cieszylam ze urodze dzis albo jutro a ty juz tak 3 dni:szok:
A boli cie tez brzuch jakbys okres miala i krzyz ?? Bo mnie tak i malenstwo dalej sie w dol mocno pcha.

Wrocilam od lekarza i polozna sie smiala jak jej powiedzialam ze skurcze przepowiadajace mialam regularne co 3 min. Powiedziala ze mam czekac na silniejsze albo wody.

Kasia bardzo bym chciala:elvis:

Do góry