reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Elis dokładnie mam tak samo:tak: ten śluz, bóle w dole brzucha i w krzyżu - tu to mnie po prostu nieźle nawala... ale niestety żadnych skurczy, nawet lekkich:no:
No nic zostaje mi czekać - jakby co w piątek do szpitala na badania i test oksytocynowy (na wydolność łożyska) bo na tym etapie ciąży to najbardziej się wszyscy martwią łożyskiem.

Kira dzięki za słowa otuchy!

Li monka ja nie mam takiego testu:no:
jak mnie cos zaniepokoi to mam sie zglosic do szpitala a jak nie to w poniedzialek juz sie przyjac na oddzial.

mowisz ze nie masz skorczy tzn. ze ci sie brzuszek nie stawia??
bo mi sie stawia i skorcze mam ale delikatne i nieregularne-takie przepowiadajace jeszcze jakby.

Hej dziewczyny.
GRATULACJE DLA NOWYCH MAM!!!!

A wam przyszlym mamom zycze wytrwalosci, z niecierpliwoscia czekam na relacje z porodu i zdjecia maluchow:tak:juz niedlugo kobitki:tak:

U mnie jest mama i tak czesto spedzam z nia czas i z malym ze nie mam kiedy wpadac na forum.Pozdrawiam
cieplo wszystkie kobietki i trzymam kciuki za nierozdwojone:tak:

hej kobitki

wlasnie wróciłam od ginka i stwierdził ze w kazdej chwili mogę rodzic:szok:ale jesli nie urodze dzis w nocy to od jura mam na nst to chyba to samo co ktg i mam chodzic co 2 dni,a jak dalej nic nie bedzie to w niedziele albo w poniedzialek mam sie zglosic do szpitala na wywoływanie:szok:jeny dziewczyny zaczelam sie teraz stresowac,tak na to cczekalam a jak teraz wiem ze to w kazdej chwili to normalnie zwątpiłam i strasznie sie boje.
wiecie co ja mam jakies dziwne przeczucie ze jutro urodze,nie wiem czemu ale tak czuje,chyba dzis w nocy nie zasne:sorry:jakby co to bede pisac do Aniulki albo Kiry (bo moze Aniulke tez rozpakuje do jutra ;-))

hehe Kasia mi dziś położna powiedziała że dno macicy jeszcze wysoko także chyba jeszcze zaczekam!! maluszek buszuje jak najęty ale to sie ponoć też zdarza w każdym razie nie pozostaje nic innego jak czekać hihi bo teraz to już faktycznie w każdej chwili może się zacząć

mnie najbardziej stresuje to że nawet czop jeszcze nie odszedł ale to tez może sie stać przy porodzie no nic zobaczymy

a o to KTG pytałam i powiedziano mi że nie ma takiej potrzeby teraz także jak do poniedziałku dotrwam w dwupaku to ide do szpitala więc mam nadzieje że do tego czasu coś szie ruszy!!!

Kira dzieki za słówka wsparcia

a ja chyba liczę na tę pełnię hehe zobaczymy

reklama
Do góry