reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Elis dokładnie mam tak samo:tak: ten śluz, bóle w dole brzucha i w krzyżu - tu to mnie po prostu nieźle nawala... ale niestety żadnych skurczy, nawet lekkich:no:
No nic zostaje mi czekać - jakby co w piątek do szpitala na badania i test oksytocynowy (na wydolność łożyska) bo na tym etapie ciąży to najbardziej się wszyscy martwią łożyskiem.

Kira dzięki za słowa otuchy!

Li monka ja nie mam takiego testu:no:
jak mnie cos zaniepokoi to mam sie zglosic do szpitala a jak nie to w poniedzialek juz sie przyjac na oddzial.

mowisz ze nie masz skorczy tzn. ze ci sie brzuszek nie stawia??
bo mi sie stawia i skorcze mam ale delikatne i nieregularne-takie przepowiadajace jeszcze jakby.

Hej dziewczyny.
GRATULACJE DLA NOWYCH MAM!!!!

A wam przyszlym mamom zycze wytrwalosci, z niecierpliwoscia czekam na relacje z porodu i zdjecia maluchow:tak:juz niedlugo kobitki:tak:

U mnie jest mama i tak czesto spedzam z nia czas i z malym ze nie mam kiedy wpadac na forum.Pozdrawiam
cieplo wszystkie kobietki i trzymam kciuki za nierozdwojone:tak:

hej kobitki

wlasnie wróciłam od ginka i stwierdził ze w kazdej chwili mogę rodzic:szok:ale jesli nie urodze dzis w nocy to od jura mam na nst to chyba to samo co ktg i mam chodzic co 2 dni,a jak dalej nic nie bedzie to w niedziele albo w poniedzialek mam sie zglosic do szpitala na wywoływanie:szok:jeny dziewczyny zaczelam sie teraz stresowac,tak na to cczekalam a jak teraz wiem ze to w kazdej chwili to normalnie zwątpiłam i strasznie sie boje.
wiecie co ja mam jakies dziwne przeczucie ze jutro urodze,nie wiem czemu ale tak czuje,chyba dzis w nocy nie zasne:sorry:jakby co to bede pisac do Aniulki albo Kiry (bo moze Aniulke tez rozpakuje do jutra ;-))

hehe Kasia mi dziś położna powiedziała że dno macicy jeszcze wysoko także chyba jeszcze zaczekam!! maluszek buszuje jak najęty ale to sie ponoć też zdarza w każdym razie nie pozostaje nic innego jak czekać hihi bo teraz to już faktycznie w każdej chwili może się zacząć

mnie najbardziej stresuje to że nawet czop jeszcze nie odszedł ale to tez może sie stać przy porodzie no nic zobaczymy

a o to KTG pytałam i powiedziano mi że nie ma takiej potrzeby teraz także jak do poniedziałku dotrwam w dwupaku to ide do szpitala więc mam nadzieje że do tego czasu coś szie ruszy!!!

Kira dzieki za słówka wsparcia

a ja chyba liczę na tę pełnię hehe zobaczymy

reklama
Do góry