reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
pilnujcie się, bo jak po mni widać, nikt nie wie kiedy się zacznie. w czwartek szyjka jeszce była nie skrócona, bóle od 2 w nocy do 8 rano i nagle (dla mnie) rozwarcie 5 cm.

chcialbym przedstawic Wam naszego Mikolajka :)
oto on w dniu porodu (czyli z wczoraj):
[

a ponizej zdjecia z dzisiaj :)

a tutaj w pelnej okazalosci :)

Ja mam wieści od Madziary!!! :-)

Dzisiaj o 18.20 urodziła synka Nikodema, 3940g i 53cm długości czyli kawał chłopa!! Biedak ma ponoć jakąś infekcję ale jeszcze nie wiadomo co to.

Sylwia trzymaj się dziewczyno, napewno wszystko się pomyslnie ułoży a Maja będzie silna i zdrowa bo ma kochających rodziców!

Gratulują wszystkim świerzo-rozdwojonym!! :-)

Li monka to fakt, jak rodziłam w Wojewódzkim to była straszny tłok, tylko szybko szybko bo już kolejka. Po porodzie na korytarzu leżałam 2h na obserwacji bo miejsc już nie było, a na 3 dobę wysłali mnie i dwie dziewczyny piętro niżej na ginekologię, bo na polożnictwie miejsc im brakowało.

No to uciekam, bo zaraz się ssak odezwie. Papa!!

hej

MADZIARA GRATULACJE DLA WAS!!!WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA TWOJEGO MAŁEGO MĘŻCZYZNY!!!

No Kasia a ja właśnie miałam się pytać co tam u Ciebie??
nie bądź zrezygnowana!!!już niedługo

ja wczoraj zauważyłam wieczorem skurcze... ale były co godzine hehe wiec jeszcze nic z tego a mój A jeszcze stwierdził że mój brzuszek chyba opadł trochę więc może ta pełnia coś przyniesie!!

miłego dnia

Aniulka Ty choc masz jakies skurcze,a u mnie cisza totalna,wczoraj tylko czułam straszne parcie małej na dół,szczególnie jak siedziałam,ale co z tego:baffled:
a ktorego teraz jest pełnia??

reklama
Czesc Wszystkim... przyszlym i obecnym mamusiom...

Ja dzis jestem ostatni dzien w domu bo jutro szpital!!!! A we wtorek bede juz pewnie mamusia.. Przeraza mnie lezenie w szpitalu a z drugiej strony juz bardzo chce miec swoje malenstwo po drugiej stronie brzuszka.

Buziaczki dziewczyny i trzymajcie sie... ja jeszcze pewnie bede dzis zagladala do Was...

Do góry