reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Cześć:-)

AAneta wielkie gratulacje!!!!

Antylopka - no to ekspresowo Ci poszło:rofl2: tylko pozazdrościć!

Madziara - super w końcu masz synusia:-D gratulacje!!!

Ech, a u mnie jakoś dziwnie - brzuch boli na dole, w krzyżu łupie cholernie, wydzielina różowa tylko skurczów brak... podobno ruch przyspiesza poród więc uderzamy dzisiaj na conajmniej 2 godzinny spacer nad morze:-p

Naur to na korytarzu kazali Ci leżeć? to niefajnie:no:, na Zaspie masakra bo Kliniczna podobno nie przyjmuje rodzących z powodu remontu, nastawiam się na taśmówkę i biorę wszystko ze sobą (ciuszki i podkłady i takie tam) chociaż podobno nie trzeba, ale jak takie tłumy to może zabraknąć:szok:

reklama
Li monka jak nad morze to może zajdźcie do mnie w odwiedziny? Chociaz pogoda coś marna.

Cierpliwości dziewczyny, wiem że to trudne ale juz naprawdę niedługo! Powodzenia!!

hehe Kasia pełnia jest 28.08 ( mój termin) może akurat...

Limonka no to przyjemnego spacerku ja też sie właśnie wybieram na spacer może to coś da jak mówisz-troche ruchu

Mika14 a Ty nie przerażaj sie bo wkrótce bedziesz tulić swoje maleństwo i napewno zapomnisz szybko o strachu trzymam kciuki!!

Naur dzięki za słowa "otuchy" no i oczywiście że jeszcze do nas wpadasz :)

no to miłego popołudnia dziewczyny papa

Anulka to moze jednego dnia zostaniemy mamusiami... bardzo mocno Ci tego zycze... moze wlasnie w tym dniu bedziemy tulic swoje skarby...

Jakos dzis chodze poddenerwowana... Moze mi to przejdzie:tak:

Ech w końcu odpuściliśmy sobie ten spacer - wieje wiatrzycho u nas na osiedlu, nad morzem to dopiero musi wiać:elvis:, no i do tego chodzę jak połamana...
Kiedy wreszcie pojawią się te skurcze:angry:

Naur chętnie wybrałabym się do Ciebie z wózeczkiem:-p

oj limonka moze akurat Ciebie teraz ruszy:tak:

Aniulka ja naprawde licze na tą pełnie,bo jak ona nie wyciągnie mojego uparciucha to juz nie wiem.:eek:

wiecie co mi sie strasznie chce spac,cały czas bym spała,wczesniej az tak nie mialam.no i caly czas czuje jak sie pcha na dół,a teraz zamiast szykowac sie do wyjscia to jesczze czkawki dostała:baffled:ta moja mała to ma poczucie humoru:sorry2:

cześć dziewczyny
Przepraszam że tak rzadko zaglądam, ale mój mały ma jakiś radar chyba :-D. Jak zaśnie a ja siadam do komputera albo chcę gdzieś zadzwonić, to on się budzi i już o cyca woła. Strasznie dużo je, często się budzi. Mamy dalej kłopot z jego oczkiem, a wlaściwie to oboma. Ma jakiś stan zapalny. No i z wagą jest też kłopot. Duży sie urodził, a teraz mi przytyć nie chce :wściekła/y:. Nie wiem co on robi z tym co ode mnie wyciąga :eek:. Kochany szkrabik, ale straszny rozbujnik ;-). Właśnie zaczyna się awanturować.
Trzymajcie się . Szczęśliwych chwil z maluszskami wszystkim życze.
Sylwia - na pewno będzie dobrze. Trzymaj się . Dużo sił dla Majeczki i dla Was

Cześć, tu przyszłoroczna stycznióweczka. :) Jak czytam o Waszych nowonarodzonych maleństwach to aż mnie ściska i mi się łzy ze wzruszenia w oczach kręcą. :) Jak ja Wam zazdroszczę, że macie już maluchy po drugiej stronie brzucha, albo jesteście tuż tuż przed rozwiązaniem... :D Pozdrawiam ciepło mamusie i maluchy :)))

reklama
jak tam dziewczyny??
Aniulka,limonka elis??rodzicie juz??:sorry2:

ja dzis mialam jakis dziwny ból brzucha i czasem mnie jesczze dopada no i caly czas czuje mała jak sie pcha.:baffled::sorry2:

agnie zobaczyssz jak to szybko zleci,ja nie wierze ze to już tuż tuż i ze minęło 9 miesięcy;-)

Do góry