reklama
Witajcie dziewczynki.
Wpadłam na chwilke poczytać co u was
Gratuluje kolejnym rozdwojonym I trzymam kciuki za te blisko rozdwojenia :-)
Moja kruszynka grzeczna, je co 3h Nie płacze i nie kaprysi -oby tak dalej! Karmie piersią no i po raz pierwszy jestem zadowolona z moich małych piersi, które są teraz fajne i jędrne. Karmienie bezproblemowe i bez krwawienia
Co do obrączki to nie mogę zdjąć już od kilku miesięcy no i po porodzie sprawa się polepsza, ale nadal nic z tego.
Co do formy to ja już praktycznie od samego porodu nie mam brzucha (aż w szpitalu się dziwili, że tak od razu po porodzie mi zniknął). Nie miałam okazji się zważyć ale czuję się bardzo leciutko W ciąży przytyłam ok 15 kg. Czuję się bardzo dobrze bo mieszczę się we wszystkie ubrania sprzed ciąży
Wpadłam na chwilke poczytać co u was
Gratuluje kolejnym rozdwojonym I trzymam kciuki za te blisko rozdwojenia :-)
Moja kruszynka grzeczna, je co 3h Nie płacze i nie kaprysi -oby tak dalej! Karmie piersią no i po raz pierwszy jestem zadowolona z moich małych piersi, które są teraz fajne i jędrne. Karmienie bezproblemowe i bez krwawienia
Co do obrączki to nie mogę zdjąć już od kilku miesięcy no i po porodzie sprawa się polepsza, ale nadal nic z tego.
Co do formy to ja już praktycznie od samego porodu nie mam brzucha (aż w szpitalu się dziwili, że tak od razu po porodzie mi zniknął). Nie miałam okazji się zważyć ale czuję się bardzo leciutko W ciąży przytyłam ok 15 kg. Czuję się bardzo dobrze bo mieszczę się we wszystkie ubrania sprzed ciąży
Luxik
:)
Raabit u ciebie prawie jak u mnie, tylko jeszcze nie placze, ale czuje ze te bole coraz ostrzejsze, jak naplywajace fale .
Kira super!!!Teraz czujesz sie pewnie lepiej, zrelaksowana, moze sie cos ruszy, jak u Naur.
Zdanka dawaj znac, jakby co.
Ide rybe smarzyc, sobie dzisiaj rybke zjemy.
Kira super!!!Teraz czujesz sie pewnie lepiej, zrelaksowana, moze sie cos ruszy, jak u Naur.
Zdanka dawaj znac, jakby co.
Ide rybe smarzyc, sobie dzisiaj rybke zjemy.
Witam,Mrozik,ogromne gratulacje.Naur,fajnie,ze udało Ci sie zgubić brzuszek,ja niestety wciąż mam znaczny,znajomi się smieją,ze szybko postaraliśmy sie o drugiego bobasa...ale tak to jest ponoć po cesarce,ciężko zrzucić zbędne kilogramy.Odczekam jeszcze i biorę sie za siebie.Trzeba ćwiczyc. Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli
Naur to wspaniale że udało Ci sie tak szybko,Syska tobie też sie uda
Ja za to czuje że będę miała ogromne problemy z powrotem do dawnej wagiale damy rade
Ola i Raabit-świetnie was rozumiem-wczoraj sie popłakałam z bólu,juz nie dałam rady:-(ale zeby one jeszcze coś oznaczały,a nie nas tak bez powodu męczyly:-(
Zdanka-daj znac po KTG-chyba że już Cie nie wypuszcza
Gosia7 to super że nie masz problemów z karmieniem i waga-najwazniejsze dobre samopoczucie
Ja za to czuje że będę miała ogromne problemy z powrotem do dawnej wagiale damy rade
Ola i Raabit-świetnie was rozumiem-wczoraj sie popłakałam z bólu,juz nie dałam rady:-(ale zeby one jeszcze coś oznaczały,a nie nas tak bez powodu męczyly:-(
Zdanka-daj znac po KTG-chyba że już Cie nie wypuszcza
Gosia7 to super że nie masz problemów z karmieniem i waga-najwazniejsze dobre samopoczucie
A u mnie skurcze coraz częściej, poleciał mi śluz ale nie taki gęsty tylko bardziej jak kurze białko i do tego krew gin mówił ze jak pojawi sie krew to jechać do szpitala ale jeszcze poczekam na kolejną partie i wtedy ewentualnie pojade
Widze, że dzisiaj zaczyna sie coś dziać także być moze to już kwestia kilku godzin lub dnia
Zaczynam sie niepokoić dopadł mnie stres i obleciał strach
Widze, że dzisiaj zaczyna sie coś dziać także być moze to już kwestia kilku godzin lub dnia
Zaczynam sie niepokoić dopadł mnie stres i obleciał strach
Madeline_GB
Fanka BB :)
a ja jem wszystko bo tak samo miałam w szpitalu tu nie uznają diety matki karmiacej wiec na sniadanie były tosty na objad ryba smazona i frytki a na kolacje groszek z jakims miesem(a musiałam cos jesc) na poczatku przestraszyłam sie ze mały bedzie miec rewolucje w brzuszku tak jednak sie nie działo. Podobniez jak mało czegos jesz albo w ciazy nie odmawiałas sobie smażonych potraw to wszystko bedzie ok wazne żeby nie przesadzac z iloscia u mnie sie to sprawdza nie wiem moze Willy ma zołądek po mnie hehe :-) tym bardziej przez moj cały pobyt w szpitalu (8 dni) tylko ja i jedna czarna kobieta dawałysmy dzicku piers. U nas w Polsce to nie do pomyslenia. Przeciez to sama wygoda tyle tylko że nie kiedy naprawde trzeba sie na meczyc na poczatku ale Wam zycze zeby maluszki bardzo szybko sie do piersi przystosowały. I tak jak wczesniej mowiłam cierpliwosc do tego jest bardzo a to bardzo potrzebna.
reklama
Kira wiem ze należy sie cieszyc ale uwierz mi emocje i hormony sięgają zenitu! najchętniej tylko bym siedziała i ryczała jakiś taki dzień mam.
No i jak przeczytałam co napisała Syska że tak ciężko zgubić kilogramy i brzuszek po cc to już wogóle wszystkiego mi sie odechciewa. Chyba mam dzisiaj jakiś kryzys :-zawstydzona/y:
No i jak przeczytałam co napisała Syska że tak ciężko zgubić kilogramy i brzuszek po cc to już wogóle wszystkiego mi sie odechciewa. Chyba mam dzisiaj jakiś kryzys :-zawstydzona/y:
Podziel się: