reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

elis pamiętaj, "13 wszystko zdarzyć się może...":tak:

Naur gratuluję szybkiego powrotu do formy i figury:-D

co do pokarmu, to ja jak naduszę pierś to zaraz się pojawia... ciekawe tylko, czy będzie go tyle, żeby Małą wykarmić:confused: Mąż się smieje, że jak będzie głodomorem jak ja, to od piersi jej nie odstawię nawet na chwileczkę:szok::zawstydzona/y:

reklama
Kira cieszę się, że wszystko OK:tak: I życzę równie miłego personelu przy porodzie, jaki trafiłaś teraz:-)
a mówią, że w niedziele lepiej nie rodzić, bo wszyscy ofukani i poobrażani chadzają...;-)

Kira super ze w końcu trafiłaś na kogoś miłego i wszystko w porządku :tak:

Antylopka ja niestety nie moge już zdjąć pierścionka i obrączki bo mam tak spuchniete palce :-( nie wiem jak to będzie przed cc bo podobno trzeba ściagać ale ja nie dam rady :wściekła/y: próbowałam na mydło i olikwe i niestety nie moge :no:

Raabit ja sie męczyłam prawie 10 min żeby zdjąć:tak:
Najpierw wsadziłam reke pod lodowatą wode,chwile potrzymalam w górze,a potem posmarowałam żelem pod prysznic i zlazła-baaardzo ciezko ale sie udało:tak:
Antylopka,jak scisne piers to tez mam,ale jak scisne brodawke to strzela smiesznie na dużą odległość:-DTeż spotkałam sie ze stwierdzeniem ze personel w niedziele to niemiły itp.ale chyba w naszym szpitalu jest odwrotnie:happy2:

to ja już raabit nie wiem jak to będzie, wiem że mężowi chcieli rozcinać i on zdjął na siłe, bo miał nawet obtartą skórę na palcu! :szok:może próbuj myjąc naczynia... jak albo może na mokro i na oliwkę...? :confused:nie mam pomysłu. Może nie będą Ci rozcinać i pozwolą zostawić, choć to chyba wątpliwe...:unsure:

Kira ja się boję, żepotem nie uda mi się załapać jak karmić, Mała będzie nerwowa i dadzą jej w szpitalu butelkę i potem będzie jeszcze gorzej. Moja kuzynka tak miała i w rezultacie nie karmiła piersią:-(
Fakt, że nie powiem aby była zmotywowana do tego jakoś bardzo, a ja jestem.:tak:

Antylopka ja też jestem :tak:A ty możesz nie wyrazic zgody na karmienie butla chyba ze juz naprawde nie ma z Ciebie jak wyciągnąć-położne maja obowiązek pomóc Ci przy karmieniu-a dzidzia rodzi sie z odruchem ssania-myślę że damy rade:tak:będzie dobrze:-)

MROZIK GRATULACJE!!!WRACAJCIE SZYBKO DO DOMKU:-)

No mrozik miala jeczze chwilke czasu a juz urodzila,czyzby faktycznie te z konca sierpnia mialy przyspieszyc??:-)

Ola Kira i Raabit teraz to chyba kolej na którąs z Was:tak:czekay na wieści.

Naur tak szybko wróciłas do swojej wagi:szok:SUUUPER!!!

my zaraz uciekamy z domku,jedziemy do media markt pooglądac aparaty,no i w koncu bede miała swój i bede mogła mojego bąbla fotografowac:-)

miłego dnia wszystkim:-)

Antylopka ja już próbowałam wszystkiego zeby zdjąć obrączke :-( skończyło sie na obrtarciu skóry do krwi i nic poza tym dlatego dałam sobie spokój :wściekła/y:

A ja dzisiaj czuje sie fatalnie :-( skurcze mam takie bolesne ze aż sie popłakałam, bo ledwo to wytrzymuje :wściekła/y: ale nie są regularne więc nadal czekam na coś więcej :szok: mąz pojechał do pracy i zostałam sama i to też potęguje mój smutek :-( nie miałabym nic przeciwko temu żeby w nocy urodzić, bo te dni po terminie to naprawde prawdziwa męczarnia dla mnie :sorry: zarówno psychiczna i fizyczna :no:

reklama
MROZIK WIELGACHNE GRATULACJE!!!!!!!!
KAWAŁ BOBASA, 4KG! :szok::tak::-):happy:
A TO SYNEK CZY CÓRCIA W KOŃCU, BO SIĘ ZGUBIŁAM?? :rofl2:

Ola no to raz dwa! Nie kawkuj długo tylko kurcz się i bobaska na świat!:tak:

Cwiczenia znalazłam, dzięki!

Do góry