reklama
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
Dziękuję. Tak sobie myślę, że mam tak od pewnego czasu. Mam nadmiar wód, robi ich sie coraz mniej. Mam tak po nocy. Właśnie wyczytałam , że jak sie chodzi, to główka dziecka zatyka i nic nie leci. Jest to bardziej z przodu bielizny niz z tyłu, no ale chyba z cewki moczowej to tylko zółty mocz może lecieć. Sama nie wiem co o tym myślec............
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Sylwia wiem ze w aptecy sa jakies testy które wykrywaja czy wody leca.
A ja sie cieszyłam ze nic nie boli a brzuch zacząl mnie pobolewać ale ciesze sie mino wszystko moze cos sie zacznie w koncu dziac.
A ja mam pytanie czy lekarz po wizycie moze stwierdzic ze kobieta urodz najdalej za dwa tygodnie??? mi lekarz w ubiegłą środe powiedział ze nieprzeniosze i ze daje mi tydzień lub dwa. Czy jest to mozliwe mimo ze niemiałam witedy rozwarcia?
Gosiu widze ze dalej sie trzymasz tak jak ja mamy ten sam termin wiec ciekawe która z nas pierwsza:-)
Kira a jak Ty sie czujesz?
Magda25 to trzymam kciuki za wizyte u gina.Szkoda ze nie bedziecie na ślubie ale tak czasem sie zdarza ja tez miałam zaproszenie na wesele ale podarowaliśmy sobie choc tez załuje
Dzięki
A ja sie cieszyłam ze nic nie boli a brzuch zacząl mnie pobolewać ale ciesze sie mino wszystko moze cos sie zacznie w koncu dziac.
A ja mam pytanie czy lekarz po wizycie moze stwierdzic ze kobieta urodz najdalej za dwa tygodnie??? mi lekarz w ubiegłą środe powiedział ze nieprzeniosze i ze daje mi tydzień lub dwa. Czy jest to mozliwe mimo ze niemiałam witedy rozwarcia?
Gosiu widze ze dalej sie trzymasz tak jak ja mamy ten sam termin wiec ciekawe która z nas pierwsza:-)
Kira a jak Ty sie czujesz?
Magda25 to trzymam kciuki za wizyte u gina.Szkoda ze nie bedziecie na ślubie ale tak czasem sie zdarza ja tez miałam zaproszenie na wesele ale podarowaliśmy sobie choc tez załuje
Dzięki
Natalka_25 mnie lekarz mówił, że do 7 miesiąca jak donoszę to będzie cud. Jakoś sie mocno pomylił. Na ostatnim USG mówił, że do terminu to na 100% nie donoszę tylko jak nic ze dwa tygodnie wcześniej urodzę - znów jakże mocno się pomylił. Wyśmiał mnie jak mu powiedziałam, że pewnie i tak z tydzień przenoszę, bo znam swój organizm. Zobaczymy jak się będzie czuł jak mu o tym przypomnę. Także sama widzisz jak to jest z tymi ich prognozami. Każdy organizm jest inny i to co u niektórych byłoby oczywiste ,u innych wcale takie nie jest.
to ja na chwileczke.szybko nadrobilam troszke to co pisalyscie.biedactwa dobrze was rozumiem,ale zobaczycie juz niedlugo bedziecie z ,malenstwami,ja nadal nie moge uwierzyc ze moj skarb jest juz ze mna a tydzien temu o tej porze meczyly mnie jeszcze skurcze przepowiadajaceoki spobuje napisac cos o porodzie zanim maly sie obudzi
reklama
Podziel się: