reklama
Witam wszystkie mamusie:-) u mnie nocka przespana tylko maluszek o 3.00 mial ochotę na sałatkę z pomidorów :-)
peplina ja jak leżałam w szpitalu to dziewczyna w dzień porodu zwymiotowala całe śniadanie i dostala wysokiej gorączki.Podłączyli jej kroplówke i pojechala na porodówkę więc może kolej na Ciebie.Osobiście nie mam pojęcia o objawach przed porodem podobno dopada ,,wilczy głód" bo organizm zbiera siły do porodu
peplina ja jak leżałam w szpitalu to dziewczyna w dzień porodu zwymiotowala całe śniadanie i dostala wysokiej gorączki.Podłączyli jej kroplówke i pojechala na porodówkę więc może kolej na Ciebie.Osobiście nie mam pojęcia o objawach przed porodem podobno dopada ,,wilczy głód" bo organizm zbiera siły do porodu
Edyta normalnie to ja też bym była w połowieale dzis jakos mi sie chce i nawet siłe mam,a pozatym nic mnie nie boli-a to już bardzo dużo
Peplina ja też słyszałam ze wymioty to normalka przed porodem,szykuj sie....
Peplina ja też słyszałam ze wymioty to normalka przed porodem,szykuj sie....
Sylwia jestem i żyje i nadal 2w1
Brzuch mnie tak boli, że od rana prawie cały dzień śpie dosłownie ledwo chodze :-( jutro rano wizyta u gina to zobacze co tam sie u mnie słychać
Buziaczki dla wszystkich oczekujących maluszka
Brzuch mnie tak boli, że od rana prawie cały dzień śpie dosłownie ledwo chodze :-( jutro rano wizyta u gina to zobacze co tam sie u mnie słychać
Buziaczki dla wszystkich oczekujących maluszka
reklama
Podziel się: