reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Hej dziewczyny.
U Nas nocka bez zmian , ciagle czekamy:-p
Witam nowa mamusie.;-)breeze szkoda ze tak pozno do nas zawitalas:-)

reklama
Hej dziewczynki!
Ja dziś późno bo ciągle ten remont:szok::eek::baffled::shocked2:mam tak dość że nawet niewiem co mnie boli a co nie:-:)szok:może to i lepiej hihihi:-D
Jeszcze na domiar złego na sam koniec odkurzania pękł mi worek w odkurzaczu:szok::szok::szok:możecie sobie wyobrazić co miałam w pokoju...:eek:
Ale teraz już ok. Widzę że narazie żadna się nie rozdwoiła...czyżby ten dzień miał być bez dzidziusia:confused:ale do wieczora jeszcze duzo czasu:szok::-D:-D:-D

Miłego popołudnia. Zajrzę póżniej.

hej

a mi sie ostatnio kręci w głowie....nie wiem od czego no i oczywiście doczekać sie nie mogę rozpakowania!!!

miłego dnia

Witam!
widze że jak narazie w dniu dzisiejszym dzidziusia na naszym forum brak :tak:ale co tam do godz 0 jeszcze dużo czasu więc wszystko się może zdarzyć :-)

ja z Ewcią już po jednym spacerku teraz gwiadka sobie śpi a jak wstanie to chyba musimy gdzieś jechać kupić jej prezent od dzidziusia bo w końcu nie zdążymy :baffled:

Kirka pytałam już wcześniej ale chyba przeoczyłaś ;-)w którym szpitalu będziesz rodzić:confused:

Gosia ze ty masz jeszcze siły na remont:confused:ja nawet odkurzyć nie mam siły:sorry2:mąż odkurza,ale za to ja myje i pastuje podłoge,to nie jakos nie męczy:-p
Dzisiaj bardzo pracowity dzien:tak:zrobiłam zakupy,obiad na 3 dni,dwa prania i poprasowałam-moge iść rodzic:-Dmąż nie zginie:-D
a teraz wypiłam kawke i odpoczywam,czekam bo Marcin ma przynieść jakieś prezenty od cioci dla Adasia:tak:uwielbiam takie rzeczy:laugh2:

dziewczyny co do ktg to ja jak rodziłam i miałam skurcze to tak do 40 ich nie czułam wiedziałam tylko że idzie po tym jak Paweł od razu za głowe się łapał :laugh2:;-) powiem wam że dochodziły nawet powyżej 100-120 to to był ból:szok:na samą myśl teraz o tym to mi się nie spieszy do porodu ;-):-D

Zdanka,przepraszam-zapomniałam ci odpisać na to pytanie:zawstydzona/y::-p
Mam zamiar rodzić w szpitalu na bielanach,ale jak wczoraj byłam to mówili że straszne przeludnienie i nie ma miejsc:no:po cc wypisuja po 2 dobach,takie oblężenie-a najgorsze jest to że(nie wiedziec czemu)odsyłają tylko do 2 szpitali-na Inflancką i Czerniakowska.Nie mam zamiaru iść na Inflancką bo tam mojej koleżance nie uratowali dzidziusia a druga zostawili samej sobie w 12 tyg ciąży z krwotokiem i zajęli sie po fakcie:no:smutne ale prawdziwe
A Ty jestes z Warszawy?Gdzie bedziesz rodziła?:confused:

dziewczyny, czy ktorejs z Was zdarza sie wymiotowac na samym finiszu? ja od paru dni chodze jak struta, a dzis juz 2 razy haftowalam..termin jutro..

reklama
Do góry