reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Hej dziewczyny.
U Nas nocka bez zmian , ciagle czekamy:-p
Witam nowa mamusie.;-)breeze szkoda ze tak pozno do nas zawitalas:-)

reklama
Hej dziewczynki!
Ja dziś późno bo ciągle ten remont:szok::eek::baffled::shocked2:mam tak dość że nawet niewiem co mnie boli a co nie:-:)szok:może to i lepiej hihihi:-D
Jeszcze na domiar złego na sam koniec odkurzania pękł mi worek w odkurzaczu:szok::szok::szok:możecie sobie wyobrazić co miałam w pokoju...:eek:
Ale teraz już ok. Widzę że narazie żadna się nie rozdwoiła...czyżby ten dzień miał być bez dzidziusia:confused:ale do wieczora jeszcze duzo czasu:szok::-D:-D:-D

Miłego popołudnia. Zajrzę póżniej.

hej

a mi sie ostatnio kręci w głowie....nie wiem od czego no i oczywiście doczekać sie nie mogę rozpakowania!!!

miłego dnia

Witam!
widze że jak narazie w dniu dzisiejszym dzidziusia na naszym forum brak :tak:ale co tam do godz 0 jeszcze dużo czasu więc wszystko się może zdarzyć :-)

ja z Ewcią już po jednym spacerku teraz gwiadka sobie śpi a jak wstanie to chyba musimy gdzieś jechać kupić jej prezent od dzidziusia bo w końcu nie zdążymy :baffled:

Kirka pytałam już wcześniej ale chyba przeoczyłaś ;-)w którym szpitalu będziesz rodzić:confused:

Gosia ze ty masz jeszcze siły na remont:confused:ja nawet odkurzyć nie mam siły:sorry2:mąż odkurza,ale za to ja myje i pastuje podłoge,to nie jakos nie męczy:-p
Dzisiaj bardzo pracowity dzien:tak:zrobiłam zakupy,obiad na 3 dni,dwa prania i poprasowałam-moge iść rodzic:-Dmąż nie zginie:-D
a teraz wypiłam kawke i odpoczywam,czekam bo Marcin ma przynieść jakieś prezenty od cioci dla Adasia:tak:uwielbiam takie rzeczy:laugh2:

dziewczyny co do ktg to ja jak rodziłam i miałam skurcze to tak do 40 ich nie czułam wiedziałam tylko że idzie po tym jak Paweł od razu za głowe się łapał :laugh2:;-) powiem wam że dochodziły nawet powyżej 100-120 to to był ból:szok:na samą myśl teraz o tym to mi się nie spieszy do porodu ;-):-D

Zdanka,przepraszam-zapomniałam ci odpisać na to pytanie:zawstydzona/y::-p
Mam zamiar rodzić w szpitalu na bielanach,ale jak wczoraj byłam to mówili że straszne przeludnienie i nie ma miejsc:no:po cc wypisuja po 2 dobach,takie oblężenie-a najgorsze jest to że(nie wiedziec czemu)odsyłają tylko do 2 szpitali-na Inflancką i Czerniakowska.Nie mam zamiaru iść na Inflancką bo tam mojej koleżance nie uratowali dzidziusia a druga zostawili samej sobie w 12 tyg ciąży z krwotokiem i zajęli sie po fakcie:no:smutne ale prawdziwe
A Ty jestes z Warszawy?Gdzie bedziesz rodziła?:confused:

dziewczyny, czy ktorejs z Was zdarza sie wymiotowac na samym finiszu? ja od paru dni chodze jak struta, a dzis juz 2 razy haftowalam..termin jutro..

reklama
Do góry