reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

jak czytam, że każdej coś dokucza, to aż mi przykro:zawstydzona/y: w dalszym ciągu nie wiem co to skurcz, ból itd...:baffled::-) w sumie to się cieszę, tylko nie rozumiem, dlaczego nic mi nie jest?:confused:

może ja mam jakąś znieczulicę??:laugh2::confused::sorry2::sorry2:

reklama
Dziewczyny, o której wy chodzicie spać, że po 8 rano już na forum jesteście?:confused: Czy tylko ja jestem takim strasznym śpiochem - nocnym typem, że rano z łóżka nie mogę się zwlec przed 10??:shocked2::baffled::shocked2::baffled::shocked2:

Każda dzisiaj porządki jak to w sobote a ja dzisiaj piorę ciuszki dzidziusia aż trudno uwieżyć że będzie taki malutki,a równocześnie jak taki bobasek mieści się w brzuszku:-D Już niewiem jakimi slowami przekonać maleństwo do wyjścia:-)

breeze -czynami nie można, bo nie skutkuja wszelakie metody, a co dopiero słowa....
Jeszcze się nie urodzą, a już naszą cierpliwośc na próbę wytrzymałości wystawiają;-):szok:

dzisiaj przerwa w narodzinach?:-)
ja juz mam wszystko poprane dla małej,jeszcze się kocyki suszą i rozek,ale musze wyprasowac posciel i jeszcze pare ubranek,ale cos nie umie sie zabrac do tego:sorry2:

a dziewczyny co maja juz swoich maluszkow nie odwiedzaja nas,pewnie czasu nie mają:-(cos mi sie wydaje ze pod koniec miesiaca to bede sama do siebie pisac,bo wszystkie juz beda rozdwojone,a ja dalej bede jak hipopotam:baffled:

Antylopka ja mam tak samo.Nie przejmuj sie.Sa kobitki ktore do konca ciazy nic nie czuly, skurcze przyszly niespodziewanie i urodzily.Byc moze my do tych nalezymy??
Ze spaniem mam tak samo, hehe.:sorry2:
Mi to tam nie przeszkadza, trzeba energie gromadzic , bo niedlugo sie przyda, juz niedlugo nie bedzie leniuchowania i byczenia sie:no:

reklama
GOSIU chyba jak każda z nas:-) Ale wspomnijmy tą chwilę, kiedy na teście wyszły 2 kreseczki. Też czekałysmy ok 2 tyg zeby zrobic test. Teraz tez poczekajmy

Do góry