reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
i znow ja.wczesniej myslalam ze mi sie uda chwile posiedziec ale maly sie obudzil no i bylo po zawodach a jak zasnal to dostalam jakichs dzwnych boli w kroczu tam na szyciu ze az mi lzy polecialy,ani sie ruszyc nie moglam.balam sie ze moze zaczyna sie jakis stan zapalny wiec szybko zadzwonilam do poloznej przy ktorej rodzilam,kazala sie nie martwic tylko wziac czopek voltaren i faktycznie jak na razie przeszlo

No i kolejna nowa mama:tak::tak:
A tak mowilysmy ostatnio o Ewelinie i AniD23-ktora penie tez juz po.

Gosia to swietnie.Dziekuje ci ze ten opis.Rzeczywiscie poszlo gladko.No zobaczymy jak to u mnie bedzie.
Pierwsza ciaze przeszlas latwo a teraz sie biedna meczysz, ciekawe od czego to zalezy.

Claudi biedaku!!Przejdzie, napewno, trzymaj sie mocno!!
Kruszynka cudo!!Ma juz bujna czuprynke na glowce, no do wycalowania normalnie, slodki.

reklama
A tak przy okazji...dziś była mowa o liście z terminami porodów :tak: czy to ma jakieś znaczenie czy jest się wpisanym na różowo niebiesko czy zielono???:szok::-Dpytanie głupie ale ciekawa jestem...

Do góry