reklama
Luxik
:)
Kira ladnie ci stara prukwa potraktowala, nie ma co.Ale powiedzcie mi dziewczyny , skoro w szpitalu takie konowaly pracuja i w nosie maja kobiety w ciazy to dlaczego nie pojdziecie do normalnego lekarza, na kase chorych .Przeciez to jest paranoja z tym szpitalem, maja ciezarne w d.....
Gosia***
Fanka BB :)
raabit ja robiłam tak jak magda pisała najpierw karmienie potem odczekałam jakąś godzinkę i wtedy kąpielbo głodne dziecko nie ma zbyt dobrego nastroju hihihi
ola ja w pierwszej ciąży bardzo często miałam krwawienia z nosa:-)
A ja już wróciłamrozwarcie już mam, dzidzia nisko czeka sobie na poródwszystko ok więc mam czekać i się nie martwić:-)może się urodzić lada dzień ale może to też jeszcze potrwać
ola ja w pierwszej ciąży bardzo często miałam krwawienia z nosa:-)
A ja już wróciłamrozwarcie już mam, dzidzia nisko czeka sobie na poródwszystko ok więc mam czekać i się nie martwić:-)może się urodzić lada dzień ale może to też jeszcze potrwać
Luxik
:)
Ja sie nie znam zabardzo, ale tez wydaje mi sie ze Sylwi brzuch jest znacznie opadniety.
Gosia a ja slyszalam ze twoj pierwszy porod byl latwy, nie mialas zadnych dolegliwosci i skorcze cie tak z nienacka dopadly a potem to juz urodzilas, jak to bylo??bo ja nic nie czuje a juz dzis zaczyna sie 40 tydzien.Jak porod przebiegal??nie czulas ze szyjka ci sie otwiera??
Gosia a ja slyszalam ze twoj pierwszy porod byl latwy, nie mialas zadnych dolegliwosci i skorcze cie tak z nienacka dopadly a potem to juz urodzilas, jak to bylo??bo ja nic nie czuje a juz dzis zaczyna sie 40 tydzien.Jak porod przebiegal??nie czulas ze szyjka ci sie otwiera??
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
Mamcia dzwonił do Warszawy. Póki co , nie ma miejsc( huraaaaaaaaaa:-)). Ma zadzwonić w poniedziek po obchodzie i wtedy powie konkretnie.
Ból spojenia mi przeszedł ( albo się przyzwyczaiłam). Kiedyś miałam kamień w nerce - i teraz mam uczucie, jakby kamionek był w cewce moczowej.To na pewno nie kamień( badanie moczu w piątek), ale nie wiem co. Może malutka paluszkami drogę sobie robi
Ból spojenia mi przeszedł ( albo się przyzwyczaiłam). Kiedyś miałam kamień w nerce - i teraz mam uczucie, jakby kamionek był w cewce moczowej.To na pewno nie kamień( badanie moczu w piątek), ale nie wiem co. Może malutka paluszkami drogę sobie robi
evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
Witajcie dziewczyny.
Mam juz neta i ......Olivera
Urodzil sie w poniedzialek o 9:20. 3540, 52 cm. Przesliczny.
Jestem w domu od wczoraj i oboje czujemy sie wspaniale. Potem napisze wiecej.
Mam juz neta i ......Olivera
Urodzil sie w poniedzialek o 9:20. 3540, 52 cm. Przesliczny.
Jestem w domu od wczoraj i oboje czujemy sie wspaniale. Potem napisze wiecej.
reklama
Gosia***
Fanka BB :)
ola cała moja pierwsza ciąża była wogóle bez problemówtylko raz w 7 miesiącu byłam 3 dni w szpitalu bo szyjka się zaczęła skracać i lekarz chcial obserwować co dalej bedzie się działo. W rezultacie dostałam zastrzyki na rozwój płuc u dzidzii po 3 dniach wrócilam do domu;-). Potem do samego końca czułam się znakomicie ZERO OBJAWOW I DOLEGLIWOŚCIjeszcze dzień przed porodem normalnie chodziłam nic mnie nie bolalo i nic nie dolegałowieczorem ok 20 poczułam jakieś skurcze (wcześniej nie miałam żednych nawet przepowiadających) ale położyłam się spać tyle że już nie zasnęłam bo bolało coraz bardziejjak zaczęłam mierzyć czas to okazało się że skurcze są coraz częściejwięc ok 2 w nocy pojechałam do szpitalatam zaraz na porodówkę i tak leżałam a o 6.10 już mialam córcię na świecieskurcze porodowe były męczące ale najważniejsze jest oddychanie bo to naprawdę pomagaskurcze parte miałam tylko 2 bo przy tym drugim Wiktoria już sie urodziłajak dostałam skurczy partych to poczułam ogromną ulgę bo to już nie bolało tylko czułam potrzebę parcia
Jak widzisz poród był dosyć szybki gdybym teraz taki miala to nie byłoby źle:-)
Jak widzisz poród był dosyć szybki gdybym teraz taki miala to nie byłoby źle:-)
Podziel się: