reklama
Ola na wizyte u lekarza trzeba czekac ok.miesiaca,z ulicy nikt cie nie przyjmie i maja gdzies ze jestes w 9 msc ciązya kłócic sie nie mam siłymoże uda mi sie jutro dostac do tego kolegi taty,jesli nie i tak pojade do szpitala i chociaz KTG zażądam:-(
zdanka
Fanka BB :)
dzięki za miłe powitanie dziewczyny ;-):-) to teraz troszkę się poudzielam póki Ewcia śpi :-)
Raabit ja bardzo podobnie robiłam jak Magda25 zobaczysz samo Ci wszystko w praniu wyjdzie :-)
Kirka,Gosia to co zastajemy w naszych szpitalach to poprostu tragedia nie wiadomo czy śmiać się czy płakać
EWELINAKOL GRATULACJE !!!!
Claudi masz przecudowne dzieciątko i jaką ma fryzurke bujną :-)
wiecie co siedziałam 3 godziny z Ewcia w piaskownicy na słońcu a teraz głowa mało mi nie pęknie chyba to wykorzystam to ze Ewcik śpi i ja się kimne ;-)
Raabit ja bardzo podobnie robiłam jak Magda25 zobaczysz samo Ci wszystko w praniu wyjdzie :-)
Kirka,Gosia to co zastajemy w naszych szpitalach to poprostu tragedia nie wiadomo czy śmiać się czy płakać
EWELINAKOL GRATULACJE !!!!
Claudi masz przecudowne dzieciątko i jaką ma fryzurke bujną :-)
wiecie co siedziałam 3 godziny z Ewcia w piaskownicy na słońcu a teraz głowa mało mi nie pęknie chyba to wykorzystam to ze Ewcik śpi i ja się kimne ;-)
Luxik
:)
Gosia zielony to tak jak Magda pisala-niewiadomo jaka plec ma dzidzia, niebieski to chlopak, rozowy to dziewczynka
Kira okropne co tam sie dzieje.To sie musi zmienic bo przeciez to tragedia.ciezko w to uwierzyc ze cos takiego sie dzieje, takie zbywanie kobiety w ciazy w 40 tygodniu ciazy!!!
Sylwia pewnie ze napisz, ucieszy sie ze sie interesujemy
Rany a mnie glowa zaczyna bolec i znowu krew z nosa
Kira okropne co tam sie dzieje.To sie musi zmienic bo przeciez to tragedia.ciezko w to uwierzyc ze cos takiego sie dzieje, takie zbywanie kobiety w ciazy w 40 tygodniu ciazy!!!
Sylwia pewnie ze napisz, ucieszy sie ze sie interesujemy
Rany a mnie glowa zaczyna bolec i znowu krew z nosa
reklama
Podziel się: