reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
No co ty Sylwia??myslisz ze to cisnienie??nie mam przyzadu do mierzenia, ale cala ciaze mialam idealne cisnienie, w piatek mialam miezone i bylo wszystko ok.
U nas jest straszna pogoda, burza, deszcz, moze dlatego.

Cześć!
Ja jestem juz w domku narazie...
przeżyłam dzis koszmar szpitala ciężko mi sie o tym mówi bo cały czas płakać mi sie chce
wczoraj mialam wizyte u gina i było wszystko ok prosił zeby podeszła do szptala na ktg wiec poszłam okazało sie ze mój mały miał chwilke na zabawe w tracie ktg i dużo sie ruszał poza tym mam od dziś rano bóle brzucha jak na okres i niewygodnie mi sie tam lezało ale dla dzidzi wszystko, po badaniu położna która tylko przyszła podłączyc na poczatku ktg a pózniej na koniec przyszła kazał mi poczekać ok poczekałam potem dała wyniki i kazała przyjść wieczorem jeszcze raz na ktg bez informacji dlaczego wiec sie zdenerwowałam ze nie otrzymałam info dlaczego co sie dzieje, poszłam za nią stwierdziala ze lekarz stwierdził ze za duzo było ruchów dziecka podczas badania i niewiem co o tym myśleć juz dziś do nich nie ide jutro rano jestem umówiona w szpitalu prywatyny u nas to przynajmniej wszystkiego sie dowiem, zero zainteresowania brak odpowiedzi tylko kawusia dla nich najważniejsza. Przepraszam jesli pisze chaotycznie ale strasznie jestem wkurzona i bardzo sie teraz boje o moje dziecko normalnie serce mi pęknie chyba mój gin jutro przyjmuje wiec do niego pojade....

Gratulacje dla nowej mamusi!!!!!

Natalka sama widzisz jak ci lekarze kreca-dziewczyny co chwile jakies smieszne informacje dostaja a potem wszystko jest ok.Ja ostatnio jak mialam ktg maly tez byl bardzo aktywny, i kolejne mialam za tydzien, mi sie zdaje ze gdyby bylo cos nie tak to by ci powiedzieli odrazu.
Moim zdaniem maly sie za bardzo ruszal i nie odczytali dobrze ktg.Nie powinnas sie martwic na zapas:tak:
A moze cos sie juz u ciebie zaczyna, moze niedlugo urodzisz??masz skurcze ktorych nie czujesz tak mocno, i dlatego chca to kontrolowac na bierzaco?

Natalka jak widzisz nie tylko ty masz przezycia ze służbą zdrowia,moze Ola
ma racje,ale to nie zmienia faktu ze mamy prawo byc informowane na bieżaco-przeciez to nasze dziecko do jasnej cholery:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a oni trzymaja dla siebie wszystkie informacje:szok:paranoja jakas:wściekła/y:
Dobrze ze u Mrozik wszystko ok i ja wypuszcza,przynajmniej na razie,no i cesarka moze nie bedzie potrzebna-to tez dobrze:tak:

Dzięki dziewczyny byc może cos sie zaczyna dziac bo nieczuje sie dzis najlepiej bol brzuch cały czas jak na okres nawet troche mocnej i martwie sie czy maly jest zdrowy.

Tak sobie siedziała i czekałam w szpitalu na ktg to w ciągu 30min do porodu przyjęto 4 panie:szok:

Evelina najszczersze gratulacje ,
dużo zdrówka dla Ciebie i synusia
:-):-):-)

Claudi synek cudeńko ...
to nagroda za wszystkie Twoje cierpienia :tak:

reklama
Pozdrowionka dla MROZIK!! Dobrze, że wszystko ok:tak:

Tak piszecie o waszych niezbyt miłych chwilach w szpitalach, a ja właśnie dziś pojechałam "z ulicy" do szpitala, gdzie będę rodzić, bo chiałam wiedzieć jak mnie tam "przywitają" i zostałam miło zaskoczona. Uśmiechnięta pani położna:-D rozmawiała, odpowiadała na wszystkie pytania, informacje na ulotce nawet nam wydała i oddział chciała pokazać... (tam już nie poszłam, bo byłam nie raz;-)). Lepiej się nastawiłam, skoro jako "pacjentkę z ulicy" miło mnie przywitano:tak:

Do góry