reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Hej Mamusie:-) widze,że dzionek u Was zaczła sie na dobre a ja dopiero nadrobiłam wczorajsze zaległości:-)

Sylwia jak dla mnie to rzeczywiscie jest troche opadniety ten brzusio ale tak jak Kira mówi, nie az tak bardzo.W sumie wyglada podobnie jak mój a tez nie jestem pewna czy mi opadł czy nie bo w sumie cała ciąze mialam dosyc nisko:nerd:

Kira, Gosia no brak mi słow na te wasze starcia z służbą zdrowia:szok: jak mozna tak lekceważyc kobiete i to pod sam koniec ciązy:szok: jak jak lezałam na patologii to jak dziewczyna miala takie cisnienie jak Ty to pielegniarki latały co godzine zeby sprawdzac czy sie nie obnizyło i dawaly jej jakies leki na spadek cisnienia a ta pinda w szpitalu ci kaze muyke relaksacyjna właczyc???

Gosia ja tez bym sie nie dala na tak długo zamknąc w szpitalu ale wiesz co mi do głowy przyszło, ze wsumie mogłabys isc do tego szpitala zrobic to ktg czy jakies tam badania a potem wyjsc na wlasne zyczenie jak Claudi

A jeśli juz mowa o Claudi to chciałam Cie kochana serdecznie powitać spowrotem na forum:-) i niecierpliwie czekam na relację z porodu i zdjęcia synia:-)

A my wreszcie mamy łóżeczko:-):-) teraz trzeba je tylko polakierowac i w sobote bedziemy je stroić dla naszej Amelci.Juz sie nie moge doczekac.

reklama
Widzisz Janbor ile to zależy od człowieka i jego dobrzej woli oraz podejścia do ludzi:wściekła/y:
Ale przed chwila dzwonil do mnie tata i okazało sie ze w szpitalu w którym chce rodzic asystentem ordynatora położnictwa jest jego dobry kolega co znacznie ułatwi dostanie sie do tego szpitala:tak:musze sie tylko sprężyć i urodzic do 13.08 bo wtedy idzie na urlop:-DMoge rodzic 12.08 akurat w rocznice ślubu:-D:tak:

Kira kochana mnie sie wydaje, ze 12.08 to Ty juz na pewno urodzisz:-) fajnie, że masz tam znajomego, bo to na prawde całkowicie zmienia sytuację.Zobaczysz, ze od razu będą mieli do Ciebie inne podejście:-);-) super na prawdę.

Kurcze a ja mam dzisiaj ostatnią wizytę i tak bym chciała, żeby sie cos wreszcie ruszyło z tym moim porodem.Moze jestem głupia tak mówiąc ale nic nie poradzę:zawstydzona/y:

Mam nadzieje Janbor:-D
A z tym łóżeczkiem to fajna sprawa:tak:uwielbiam robic takie rzeczy,u nas na przyjście Adasia już wszystko gotowe i nie bardzo mam już co robić:-p
wcale sie nie dziwie ze chcialabys zeby cos sie ruszyło:tak:mysle ze kazda by chciala:blink:te ostatnie tygodnie i dni sa najgorsze,to oczekiwanie,intensywne wsłuchiwanie sie w siebie i niepewność czy to na pewno to:happy2:

No dokładnie Kira bardzo to wszystko sie pod koniec dłuzy tym bardziej, że ja to w sumie nie mam az takich dolegliwosci jak Ty czy Gosia i nie wiem czy sie cos ruszyło:crazy::confused2:

A kącik Waszego maciusia widziałam bardzo ładniutki:-):-) moj bedzie w korze kawy z mlekiem bo na poczatku jak nie wiedziałam jaka płec to stwierdziłam ze kupie cos neutralnego a najwyzej drugi komplket na zmiane sie dokupi w jakims kolorku:-)

Fajne ciocie tez bym chciała zeby nam ktos taki fajny prezencik sprawił ale my niestety zdani bylismy na siebie jesli chodzi o zaopatrzenie:-) zawsze to troche wydatków mniej dla Was

reklama
Dokładnie Janbor :tak:jestem im za to ogromnie wdzieczna,inaczej byłoby krucho:no:
a pozatym to miłe że dbają o twojego nienarodzonego dzidziusia i mowia o nim jakby juz byl z nami:-)słodkie.A dlaczego Wy musieliście tylko na siebie liczyć?

Do góry