reklama
rybkamonia
sierpniowa mama
witam ale z Was ranne ptaszki :-)
apropo ptaszkow,dzis o 7 z minutami moja kotka przytaszczyla do domu COS,wystraszylam sie ze to mysz bo odglosy walki jakie mnie obudzily byly przerazajace..jedno i drugie stworzenie wrzeszczalo
patrze-malzona juz obok nie ma,juz w pracy,zawolalam ojca ,okazalo sie ze wrobla uoplowala menda jedna..ale miala zabawe,skakala z tym wroblem pod sufit
apropo ptaszkow,dzis o 7 z minutami moja kotka przytaszczyla do domu COS,wystraszylam sie ze to mysz bo odglosy walki jakie mnie obudzily byly przerazajace..jedno i drugie stworzenie wrzeszczalo
patrze-malzona juz obok nie ma,juz w pracy,zawolalam ojca ,okazalo sie ze wrobla uoplowala menda jedna..ale miala zabawe,skakala z tym wroblem pod sufit
to ja juz mam na prawde dosc.po 7 nie watrzymylam i kazalam mezowi dzwonic do szpitala i spytac co moge kupic w aptece na te bole ale polozna kazala przyjechac,wiec wsiadlam w auto-oczywiscie nadal jako kierowca i pojechalismy,bole juz co 4 minuty.no i sie okazalo ze roazwrcie jak bylo to jest szyjka coraz krotsza praktycznie zero ale maly dalej wysoko.ja juz nic z tego nie rozumiem,naur popatrz twoja mala tak sie pcha na dol a ani rozwarcia ani szyjka nie chce sie skracac a u mnei znow na odwrot.
pani powiedziala ze to tylko skurcze przepowiadojace,dala mi dwa czopki buscopanu z instrukcja ze pierwsze do cieplej wody na pol godzinki sie zrelaksowac a pozniej zapodac czopka i przejdzie.jak jak do tej pory lezalam ponad godzine i zapodalam juz 2 czopki i dalej guzik jak bolalo tak boli i juz nie wiem co robic,bo juz sie nawet rozplakalam przedtem z bolu a teraz to juz sie lamie:-(
pani powiedziala ze to tylko skurcze przepowiadojace,dala mi dwa czopki buscopanu z instrukcja ze pierwsze do cieplej wody na pol godzinki sie zrelaksowac a pozniej zapodac czopka i przejdzie.jak jak do tej pory lezalam ponad godzine i zapodalam juz 2 czopki i dalej guzik jak bolalo tak boli i juz nie wiem co robic,bo juz sie nawet rozplakalam przedtem z bolu a teraz to juz sie lamie:-(
Claudi biedna jesteś :-( naprawde serdecznie współczuje ale nie rozumiem jak w takiej sytuyacji przytakich skurczach mąż pozwala ci prowadzić samochód? czy on nie ma prawa jazdy? dla mnie to jest niepojęte! oszczędzaj sie dziewczyno bo w końcu padniesz! :-(
rybkamonia
sierpniowa mama
Claudi,biedaku,to juz niedlugo..te skurcze ktore masz sa dlugie?ciągnie Cie w dol czy jak?wypytuje zeby jak cos nie przegapic
A dzisiaj na tvn style w programie "mamo to ja" lekarz mówił na temat skurczów, że te przepowiadajace nie są bolesne to ja już nie wiem Claudi czy ty zaczynasz rodzić czy jak? skoro ciebie bolą to powinny to być już te właściwe!? dziwne
Claudi,biedaku,wspólczuje ci,może wreszcie coś ruszy
Raabit-moje skurcze przepowiadajace są bolesne i nikt mi nie wmówi że nie
A my byliśmy wózki oglądac,już mamy wybrany,ale poniewaz dziadkowie stawiaja ten zakup to nie kupiliśmy-moja mama jest przesądna i uważa że wózek dopiero po narodzinach.wiec jest zaklepany,i jak tylko Adaś pierwszy krzyk z siebie wyda babcia z mężem smigają po wozek:-)
Raabit-moje skurcze przepowiadajace są bolesne i nikt mi nie wmówi że nie
A my byliśmy wózki oglądac,już mamy wybrany,ale poniewaz dziadkowie stawiaja ten zakup to nie kupiliśmy-moja mama jest przesądna i uważa że wózek dopiero po narodzinach.wiec jest zaklepany,i jak tylko Adaś pierwszy krzyk z siebie wyda babcia z mężem smigają po wozek:-)
Kira ja tylko zacytowałam to co powiedział dzisiaj lekarz w programie w internecie też różne opinie czytałam na temat skurczy przepowiadajacych ale to pewnie indywidualna sprawa :-)
A jaki wózek sobie upatrzyliście?
A jaki wózek sobie upatrzyliście?
reklama
Wiesz,szukałam jakiegoś innego.Ciągle widuje te niebieskie i zielona na ulicach a ja lubie mieć coś innegoFreelander Cross nad kolorem sie zastanawiamy (mamy tydz zeby sie zdecydowac)albo czekolada-krem,albo grafit-krem-pomarańcz,albo czekolada-banan.Ma wszystko-pompowane koła,folie,moskitiere,resory-i co najważniejsze przystępna cenaoczywiście 3-funkcyjny.Ale sie ciesze
Z tymi bólami to faktycznie róznie bywa
Syska to super że masz pokarm,bardzo ważne dla maluszka:-)
Z tymi bólami to faktycznie róznie bywa
Syska to super że masz pokarm,bardzo ważne dla maluszka:-)
Podziel się: