reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Syska masz racje nie ma to jak jedzonko mamusi :tak: ciekawe jaki laktator mąż ci kupi? :confused::tak:daj znać jaki i czy jesteś zadowolona :-) życze powodzenia!!! ;-);-);-)

reklama
witam :) ale z Was ranne ptaszki :-)
apropo ptaszkow,dzis o 7 z minutami moja kotka przytaszczyla do domu COS,wystraszylam sie ze to mysz bo odglosy walki jakie mnie obudzily byly przerazajace..jedno i drugie stworzenie wrzeszczalo :szok:
patrze-malzona juz obok nie ma,juz w pracy,zawolalam ojca ,okazalo sie ze wrobla uoplowala menda jedna..ale miala zabawe,skakala z tym wroblem pod sufit :-D

to ja juz mam na prawde dosc.po 7 nie watrzymylam i kazalam mezowi dzwonic do szpitala i spytac co moge kupic w aptece na te bole ale polozna kazala przyjechac,wiec wsiadlam w auto-oczywiscie nadal jako kierowca i pojechalismy,bole juz co 4 minuty.no i sie okazalo ze roazwrcie jak bylo to jest szyjka coraz krotsza praktycznie zero ale maly dalej wysoko.ja juz nic z tego nie rozumiem,naur popatrz twoja mala tak sie pcha na dol a ani rozwarcia ani szyjka nie chce sie skracac a u mnei znow na odwrot.
pani powiedziala ze to tylko skurcze przepowiadojace,dala mi dwa czopki buscopanu z instrukcja ze pierwsze do cieplej wody na pol godzinki sie zrelaksowac a pozniej zapodac czopka i przejdzie.jak jak do tej pory lezalam ponad godzine i zapodalam juz 2 czopki i dalej guzik jak bolalo tak boli i juz nie wiem co robic,bo juz sie nawet rozplakalam przedtem z bolu a teraz to juz sie lamie:-(

Claudi biedna jesteś :-( naprawde serdecznie współczuje :sorry: ale nie rozumiem jak w takiej sytuyacji przytakich skurczach mąż pozwala ci prowadzić samochód? czy on nie ma prawa jazdy? dla mnie to jest niepojęte! :szok::no: oszczędzaj sie dziewczyno bo w końcu padniesz! :-(

Claudi,biedaku,to juz niedlugo..te skurcze ktore masz sa dlugie?ciągnie Cie w dol czy jak?wypytuje zeby jak cos nie przegapic :happy:

A dzisiaj na tvn style w programie "mamo to ja" lekarz mówił na temat skurczów, że te przepowiadajace nie są bolesne :szok: to ja już nie wiem Claudi czy ty zaczynasz rodzić czy jak? skoro ciebie bolą to powinny to być już te właściwe!? dziwne :szok:

Claudi,biedaku,wspólczuje ci,może wreszcie coś ruszy:confused:
Raabit-moje skurcze przepowiadajace są bolesne i nikt mi nie wmówi że nie:-p
A my byliśmy wózki oglądac,już mamy wybrany,ale poniewaz dziadkowie stawiaja ten zakup to nie kupiliśmy-moja mama jest przesądna i uważa że wózek dopiero po narodzinach.wiec jest zaklepany,i jak tylko Adaś pierwszy krzyk z siebie wyda babcia z mężem smigają po wozek:-)

Kira ja tylko zacytowałam to co powiedział dzisiaj lekarz w programie :tak: w internecie też różne opinie czytałam na temat skurczy przepowiadajacych :-D ale to pewnie indywidualna sprawa :-)
A jaki wózek sobie upatrzyliście?:confused::tak:

reklama
Wiesz,szukałam jakiegoś innego.Ciągle widuje te niebieskie i zielona na ulicach a ja lubie mieć coś innego:-pFreelander Cross nad kolorem sie zastanawiamy (mamy tydz zeby sie zdecydowac)albo czekolada-krem,albo grafit-krem-pomarańcz,albo czekolada-banan.Ma wszystko-pompowane koła,folie,moskitiere,resory-i co najważniejsze przystępna cena:tak:oczywiście 3-funkcyjny.Ale sie ciesze:-D
Z tymi bólami to faktycznie róznie bywa:tak:
Syska to super że masz pokarm,bardzo ważne dla maluszka:-)

Do góry