reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Hmmm chciałam sobie obejrzeć w internecie jaki to model ale nie moge go odszukać :-( jaka to firma? bo jak wpisuje Freelander Cross to pokazują mi sie tylko samochody :wściekła/y:

reklama
Fajny :tak: wydaje mi sie tylko troche za nisko osadzony ale to może tylko tak na zdjeciu wygląda?:-D a ile taki wózek waży i kosztuje?:tak:

Mnie też tak sie wydaje,ale ten nasz jest wyższy-musi być bo mój mąz ma195cm;-)A pozatym ma regulowaną wysokośc rączki.Ten to tylko taki mniej wiecej jak nasz.Taki nabity,lubie masywne wózki a przy okazji jest lekki(ok 16 kg wiec nie jest az tak zle):tak:Akurat ten co zamówiliśmy kosztuje 600 zł z chromowaną felga i pompowane koła(zamiłowania męskie:dry::-p)ale szukaliśmy w tej cenie.Uwazam ze nie najgorzej.

No skoro wasz jest wyższy to dobrze :tak: bo mam wrażenie że do tego ze zdjęcia to nawet ciężko wsadzić zakupy :szok: no i cena przystępna :tak: także gratuluje decyzji :tak:

My mamy juz wszystko :tak: łącznie z takimi duperelami jak karuzelka z pozytywką do łóżeczka, elektroniczną nianią i inne bajery :tak: sprawia to niesamowitą radoche :tak: szkoda tylko, że to wszystko tyle kasy kosztuje :szok::-(

reklama
Kira bardzo fajny wózeczek, mam podobny i tez zapłaciłam 600 zł.Ja mam wózeczek polskiego producenta Nowalex.

Syska super wiadomośc z tym pokarmem:-) na bierząco dawaj znac jak idzie karmienie i czy masz jakieś z tym problemy typu pękające brodawki czu inne.Ja jestem bardzo bardzo ciekwa takich wiadomosći ze strony praktycznej, bo co innego ksiązki a co innego jak ktoś sie juz z tym zetknął i jest bardzo na bieżaco.

A ja własnie wróciłam od fryzjera:-) zrobiłam sobie urodzinowy prezencik przed porodem, bo poźniej nie bedzie do tego głowy a tak to zawsze jakas zmiana i nie mysle ciagle o objawach przedorodowych, ktorych w sumie nie mam:-( no poza lekim stawianiem brzucha od czasu do czasu.Nawet mała dzisiaj jakas leniwa i ją musze co chwile szturchac, żeby sie cos powierciła.

Claudi biedaku ale mi Cie szkoda,męczysz sie strasznie:-( mam nadzieję, że akcja sie wreszcie rozkręci bo będziesz tak wymęczona, że szok.

Do góry