reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Claudi, jak tak bardzo Cię boli to nie czekaj, jedż.Rozumiem , że przybrały na sile od wieczora, jesli tak to nie ma na co czekac , nawet jeśli sa tak różnie

reklama
Claudi ja też uważam, ze powinnaś pojechać do spzitala i sprawdzić co jest grane! :tak: może dostaniesz coś rozkurczowego albo przeciwbólowego i przyniesie ci to ulge! :tak:

Syska kiedy wkleisz jakieś fotki maleństwa?:confused::tak:

Dzień dobry wszystkim rannym ptaszkom:-) Widze, że niektóre od 4 szaleją:szok: niezłe jesteście.

Claudi na Twoim miejscu to ja bym na pewno nie czekała bo mi to wygląda, że sie u Ciebie zaczęło na dobre:blink: Jeśli tak to życzę szybkiego i bezproblemowego porodu:-) będziemy czekać na wieści:tak:

A ja mam chyba dzisiaj syndrok wicia gniazdka bo od rana latam ze ścierą i sprzątam, chociaz w sumie nie ma co, bo robie to na bierząco:tak: ale w sumie nie mam co innego do roboty bo zjeddlismy z męzusiem śniadanko i on poszedł do pracy, a że mi sie spać juz nie chce to sobie wynajduje zajęcia.

Dzionek zapowiada sie znowu ciepły a ja w samo południe musze wyjsc po wyniki badań:szok: ciekawe jakie mi wyjdą

MIełgo dzionka Wam życzę

Hej:-)
Claudi nie zazdroszcze bólów ale zazdroszcze bo pewnie niedługo przywitasz dzidzie;-)mnie tez dziś w nocy pobolało tak na okres ale ja wiem..może z dwa, trzy razy...także przy twoich bólach to mały pikuś:-p
pozdrawiam:blink:

czesc dziewczyny,kurde ale macie z tym brakiem snu,szok normalnie:szok:
Claudi a Ty smigaj do szpitala bo to tak nie moze być.
Syska a Ty czemu wstajesz tak szybko jak malutka śpi?powinnaś odpoczywać po porodzie,szczególnie jak mała Ci na to pozwala,ale z Ciebie to chyba tez ranny ptaszek:-p;-)

Witam !!! :-)

Claudi ja już bym nie czekała :no: jedź do szpitala niech zobaczą co się dzieje:tak:może coś ci dadzą albo...pomogą przywitać maluszka:tak::-D bo to mi już nie wygląda na zwykłe skurcze przepowiadające:no:

U mnie nic nieprzespana :no:(ale widzę że nie jestem sama) krzyże bolą nie do wytrzymania:szok::shocked2:nie mogę chodzić:no::wściekła/y:skurczy żadnych niby nie było ale brzuszek bolał...:szok:i boli nadal-bardzo boli:zawstydzona/y:ale to nic przy cierpieniach Claudi:-(
Zauważyłam ostatnio że zmienił mi się śluz:szok:długi czas był taki zbity biały a teraz jest bardziej przezroczystyi rozciągliwy:confused:co to może znaczyć???czy to dobrze???:confused::confused::confused:

Miłego dnia dziewczynki:-)
Claudi daj znać co z Tobą

raabit,pytałaś wczoraj o pokarm,a ja pisałam,ze go nie mam.Dzis sie pojawił:-),cała bluzka mokra,piersi nabrzmiałe,strasznie sie ciesze.Po cesarskim cięciu pokarm czasem pojawia sie pozniej.A ja juz stracilam nadzieje.Bardzo sie ciesze.

Kasia Wie,wiem,ze powinnam odpoczywać;-).Dziś w nocy mała opiekował sie mąż,ja zasnęłam wczesnie wiec i szybciutko sie obudzilam.W szpitalu sypialam bardzo krótko i przyzwyczailam sie do pobudki o 5/6 rano.Mała właśnie pojadła i smacznie sobie śpi.

Syska no to super :tak: to baaaaaaardzo dobra wiadomość :tak: ja mam zamiar kupić sobie laktator na wszelki wypadek, żeby pobudzić laktacje lub pomóc sobie w zastojach i nawałach pokarmowych :tak: zdecydowałam sie na ręczny avent isis bo jest najbardziej polecany przez wszystkie mamusie :tak: teraz to tylko zycze cierpliwości i wytrwałosci w karmieniu :tak: a podobno to nie jest wcale takie proste :szok::no:

reklama
na pewno nie jest,ale naturalny pokarm jest najzdrowszy dla naszych maleństw i to jest najważniejsze:-),bardzo sie ciesze,juz męża do apteki po laktator wysłałam,bo widze,ze piersi nabrzmiałe i twarde.

Do góry