reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Hej!
Ja od wczoraj mam dziwne bóle poszłam spac ok 1 w nocy i zraz sie obudziłam bo mialam bole jak na okres teraz tez niewiem co o tym myslec:dry:

Syska fajnie ze jestes duzo zdrówka dla Ciebie i dzidzi.:-)
Kira dobrze ze masz kompa zawsze razniej:tak:
Claudia napawde chyba bedziesz nastepna bo u mnie nic cisza :rofl2:
Naur dobrze ze troche lepiej u Ciebie ale i tak sie nameczysz mam nadzieje ze poród bedziesz miała lekki czego tobie, sobie i wszystkim zycze:-)
Madeline sysus cudo niemoge sie napatrzec.:-D
miłego wieczorku własnie wcinam arbuza strasznie miałam na niego apetyt:-D

podobno lamka wina, schodzenie po schodach i napar z lisci malin ale tylko tak słyszałam

Mam pytanko jak mam sytmulowac brodwki czy to moze przyspieszyc poród przepraszam za głupie pytanie:-p?

dziewczyny kochane,jak to dobrze ze znalazlam to forum..ze WAS znalazlam..wiem,ze dzieki Wam latwiej mi bedzie przezyc teraz te ostatnie dni,ze bede mogla skupic sie tez na rozmowie z Wami o tak wyczekanym przez mnie Synku a nie na krzywdzacych slowach mojej matki..ze nie bede w kolko o tym myslec.Dziekuje.

Elis,tak naprawde nie ma sprawdzonych sposobów na przyspieszenie porodu;-)dzidzia wyjdzie jak bedzie gotowa:happy:
Ale jest ich mnóstwo-mycie okien,wieszanie firanek,schodzenie po schodach,gorąca kąpiel,jak nie masz z kim uprawiać seksu to zabaw sie sama:-D-tez sie wytwarza oksytocyna-mówili nam w szkole rodzenia:-pjak wszystkie sposoby zawiodą pozostaje nam czekać cierpliwie az nasze maluszki zechcą wyjśc:tak:

Ja dzisiaj rozmawiałam z moim mężem o tym żeby przyśpieszyc poród no i jesteśmy umówieni na przyszły tydzień na ostre pracowanie nad szybszym urodzeniem sie naszego synka :tak::-) ciekawe czy to coś pomoże hihihi ;-) jeśli nic nie da to przynajmniej będzie miło :-)

reklama
Do góry