reklama
Kira probowalam brodawki bo glaskanie to nic nie daje
No i mialam bole i skorcze ale meczylam sie od 19 do 15 nast. dnia. Szyjka sie bardziej nie skrocila a rozwarcie nie poglebilo wiec tylko sie nameczylam .Juz wiem ze mi to nic nie daje Szukam innych sposobów. (kapiel tez nie pomogla )
No i mialam bole i skorcze ale meczylam sie od 19 do 15 nast. dnia. Szyjka sie bardziej nie skrocila a rozwarcie nie poglebilo wiec tylko sie nameczylam .Juz wiem ze mi to nic nie daje Szukam innych sposobów. (kapiel tez nie pomogla )
Natalka mężusiowy masaż już był ale niestety niewiele mi pomógł :-(
jedynie pocieszajace jest to ze nie boli mnie spojenie łonowe jak niektóre z was, bo mój szkrab główke ma u góry więc nie pcha sie w kanał rodny. Jednak jak pomyśle o cesarce to brrrrrrrrrrrr
jedynie pocieszajace jest to ze nie boli mnie spojenie łonowe jak niektóre z was, bo mój szkrab główke ma u góry więc nie pcha sie w kanał rodny. Jednak jak pomyśle o cesarce to brrrrrrrrrrrr
rybkamonia
sierpniowa mama
raabit,boisz sie cesarki?
ja tez mam miec ze wzgledu na wzrok i opętlenie malego pępowiną niestety..
ale jakos sie juz z tym "oswoilam"
ja tez mam miec ze wzgledu na wzrok i opętlenie malego pępowiną niestety..
ale jakos sie juz z tym "oswoilam"
Monia dzieki w imieniu córci i swoim :-) A skurcze to znam dobrze, bo raz: już rodziłam, a dwa: miałam teraz od 23tc. i brałam leki co by nie urodzić za szybko.
Boli jak na okres, w czasie skurczu bardziej i caaaały brzuch robi się bardzo twardy.
Niemiłe bardzo to i męczące.
Raabit no herbatki Hippa, w Geanie są w Rossmanach bywają. A tamta nazywa się 'herbatka ułatwiajaca trawienie' i ma oprócz kopru rumianek i inne zioła.
Kira, Claudi ja już też nie wiem kiedy mam poznać, bo w pon. nad ranem byłam pewna że to już to i zbierałam się do szpitala, czułam się jak na początku porodu Julki. A tu dupsko blade! Więc teraz poczekam jak będą dłużej co 5min, albo wody odejdą. Taaa...i ledwie zdążę do szpitala, bo mam 25min bez korków a z to nawet godzinę!
A teraz czuję się wyśmienicie bo NIC A NIC MNIE NIE BOLI I NIE MAM SKURCZY~!!!
:-)
Czyli albo urodzę w polowie sierpnia, albo to cisza przed burzą! :dull:
Boli jak na okres, w czasie skurczu bardziej i caaaały brzuch robi się bardzo twardy.
Niemiłe bardzo to i męczące.
Raabit no herbatki Hippa, w Geanie są w Rossmanach bywają. A tamta nazywa się 'herbatka ułatwiajaca trawienie' i ma oprócz kopru rumianek i inne zioła.
Kira, Claudi ja już też nie wiem kiedy mam poznać, bo w pon. nad ranem byłam pewna że to już to i zbierałam się do szpitala, czułam się jak na początku porodu Julki. A tu dupsko blade! Więc teraz poczekam jak będą dłużej co 5min, albo wody odejdą. Taaa...i ledwie zdążę do szpitala, bo mam 25min bez korków a z to nawet godzinę!
A teraz czuję się wyśmienicie bo NIC A NIC MNIE NIE BOLI I NIE MAM SKURCZY~!!!
:-)
Czyli albo urodzę w polowie sierpnia, albo to cisza przed burzą! :dull:
Rybko już jakoś sie oswoiłam z tą myślą, że bedzie cesarka ale dzisiaj koleżanka mi opowiadała jak to jej kuzynka miała cesarke i jak jej było ciężko w szpitalu i potem rana nie goiła sie jak trzeba :-szok: troche mnie tym przeraziła! :-( no i to co napisała Sysyka że nie wie czy zdecydowałaby sie drugi raz na cesarke :-( jakby nie było to jednak operacja.... ale jak trzeba to trudno nie ma wyjścia.
Naur super ze już lepiej sie czujesz! oby to potrwało jak najdłużej herbatka którą zakupiłam nosi nazwe "herbatka ułatwiająca trawienie" i ma w składzie koper, rumianek, anyż i własnie inne zioła ale wydawało mi sie że polecałaś jeszcze drugą typowo koperkową na kolki tak?
reklama
rybkamonia
sierpniowa mama
chyba przegapilam co napisala na ten temat Syska
raabit,nie martw sie na zapas,ja wychodze cale zycie z zalozenioa ze co ma byc to bedzie hoc w zyciu operacji nie mialam..
moja matka jak mnie rodzila ( cesarka) rana faktycznie bardzo zle sie goila,wdalo sie zapalenie i mtka jak do dzis mi wypomina "byla jedna noga na tamtym swiecie" Miesiac lezalysmy jescze ponoc z szpitalu ( ja z zoltaczka)
Powod byl prosty-nie zaplacila.u nas taki szpatal,taki ordynator ze jak nie posmarujesz to ..roznie jest.ale to u mnie.dlatego zdecydowalam sie nie rodzic w Stalowej Woli.
raabit,nie martw sie na zapas,ja wychodze cale zycie z zalozenioa ze co ma byc to bedzie hoc w zyciu operacji nie mialam..
moja matka jak mnie rodzila ( cesarka) rana faktycznie bardzo zle sie goila,wdalo sie zapalenie i mtka jak do dzis mi wypomina "byla jedna noga na tamtym swiecie" Miesiac lezalysmy jescze ponoc z szpitalu ( ja z zoltaczka)
Powod byl prosty-nie zaplacila.u nas taki szpatal,taki ordynator ze jak nie posmarujesz to ..roznie jest.ale to u mnie.dlatego zdecydowalam sie nie rodzic w Stalowej Woli.
Podziel się: